Copati za vsako priložnost

Pravijo, da je dom tam, kjer te čakajo topli hišni copati. In Brodike so sinonim za to! Ročno izdelani ženski in moški hišni copati, kjer je vsak izdelek unikat, se lahko pohvalijo z večletno tradicijo in certifikatom domače in umetnostne obrti. V spletni trgovini Brodi.si najdete različne copate za odrasle in otroke, za domačo uporabo in za različne priložnosti. Izdelani so iz naravnega usnja, zaradi česar so copati kakovostni in trajni, odlikujejo pa jih žive barve, zabavni motivi in personalizirani napisi.

Personalizirano darilo za vaše najljubše

Sobni copati so ena prvih stvari, na katere pomislimo, ko zbiramo ideje za darila. Čeprav so moški ali ženski copati kot darilo lahko malce na prvo žogo, pa bodo obdarovanci takoj spremenili mnenje, ko bodo zagledali Brodike. Gre namreč za kakovostne usnjene copate, izdelane iz naravnega usnja, ki navdušijo z motivi, barvami ter zabavnimi napisi ali sporočili. Vsak par je namreč izdelan ročno, zato je mogoče naročiti popolnoma personalizirane modele, ki ustrezajo obdarovancem ali tej posebni priložnosti. Tako lahko zabavne copate podelite ne samo za božič, temveč tudi ob dekliščinah ali porokah, z njimi obdarite učiteljice, sodelavke, poslovne partnerje …

Dom je tam, kjer te čakajo sobni copati

Pravijo, da je dom tam, kjer te čakajo topli usnjeni copati. So nepogrešljiv dodatek vsakega doma in simbolizirajo toplino, domačnost in gostoljublje. Ne glede na to, ali jih pokažete samo, ko pridejo gostje ali pa si ne predstavljate bose hoje po hladnih tleh, sobni copati so “must have” vsakega doma. Kar pa še ne pomeni, da morajo biti dolgočasni, strgani ali slabe kakovosti. Poleg svoje edinstvenosti in prikupnosti so otroški, ženski in moški copati Brodi izdelani iz kakovostnega usnja, ki koži omogoča dihanje in preprečuje nastanek neprijetnih vonjav, zato so ti usnjeni copati še posebej primerni za goste ali tiste, ki imajo težave s stopali.

Nič več mrzlih nog

Že stare mame so govorile, da mrzle noge pomenijo, da nas prej zazebe in da moramo zato vedno po stanovanju nositi copate. Za tiste, ki so še posebej zmrzljive narave in imajo radi občutek topline in udobja na vaših stopalih, so vam na voljo tudi zimski copati. Ti so obloženi z mehkim ovčjim krznom, ki je naravni izolator in deluje tako, da pozimi greje, poleti pa ščiti pred vročino. Čeprav so med najpogostejšimi naročili ženski hišni copati s krznom, pa se mehkih in toplih copat tudi moški ne branijo.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo