Da boš dlje dišala, se naparfumiraj na tem delu telesa

Si vedela, da količina parfuma, ki ga naneseš, ni ključnega pomena za to, kako dolgo boš dišala? V resnici je trik v tem, da parfum naneseš na prava mesta na telesu. Če te zanima, kateri deli telesa so to, beri dalje.

Strokovnjaki pravijo, da bi morala naparfumirati …

… lase! Zagotovo ti to še ni prilo na pamet, tudi v uredništvu smo presenečene. Za lase vendar uporabljamo razna dišeča olja, ki imajo poleg dišave tudi koristen učinek za lase. Vendar če želiš dišati zeloooo dolgo, ti svetujemo, da poskusiš naparfumirati lase. Ampak pozor, nikar ne nanesi parfuma neposredno na lase ali še slabše, na lasišče. Priporočljivo je, da jih naparfumiraš z večje razdalje ali pa parfum nanesi na krtačo ali brisačo in potem glavo za nekaj časa zavij v brisačo oziroma lase počeši z dišečo krtačo. Učinek bo neverjeten, zagotavljamo ti.

Zakaj ne smeš parfuma nanesti neposredno na lase ali na lasišče? Parfum ni narejen za to, da bi z njim prekrila lase. Možno je, da bo razdražil tvoje lasišče, ti povzročil srbečico ali prhljaj. Prav tako lahko parfum izsuši ali poškoduje lase.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo