Kako prepoznati, ali ste moškemu res všeč?

Moški so včasih lahko skrivnostni, še posebej, ko gre za zmenke. Vendar pa obstaja nekaj znakov da ste fantu všeč in želi stvari popeljati na višjo raven, in o tem bomo govorili v tem članku. Predstavljamo vam 5 znakov, kako prepoznati, če ste mu všeč.

1. Veliko strmi vate

Raziskave kažejo, da moški bolj kot ženske cenijo fizične lastnosti svojega bodočega partnerja. Posledično je eden od znakov, da ste mu verjetno všeč, ta, da vas bo (veliko) gledal v obraz, opazoval vaše odzive na različne situacije in morda celo zaklenil oči z vami med skupinskim pogovorom.

2. Zanimate ga kot oseba

Ko se nekdo romantično zanima zate, bo hotel o tebi izvedeti čim več. Moški, ki jih resnično zanimajo vaše strasti, kariera, prijatelji, družina, všečki in nevšečnosti, pošiljajo jasno sporočilo, da ste jim pomembni.

3. Prijatelje sprašuje po tebi

Ta je eden od najjasnejših znakov, da ste fantu všeč. 

4. Pokliče te samo zato, da bi klepetala

Če vas pokliče med odmorom v službi ali vas pokliče medtem ko ste ven s prijatelji na brezciljni klepet, vas kliče z razlogom. Morda vas pogreša ali te želi bolje spoznati ena na ena.

5. Norčuje se iz fantov, s katerimi hodiš ali si hodila

To je običajno eden od znako, da si mu verjetno všeč. Na tej stopnji se morda sploh še ne zaveda, da ste mu romantično všeč, a to , da vas vidi z nekom drugim, ga nekako moti.

To so nekateri znaki, po čemer prepoznate,da ste mu všeč. Ko to ugotovite takoj ukrepajte in ne prezrite njegovih čustev, temveč se z njim pogovorite. 

Komentarji
Morda vas bo zanimalo