KAKO SE SPOPASTI S PARTNERJEVIMI “ŽENSKIMI” PRIJATELJICAMI

Popolnoma običajno je, da tvoj partner nima samo moške družbe, ampak da ga na delovnem mestu ali pa v privatnem življenju obkrožajo tudi druge ženske. Ali boš to dojemala kot grožnjo in nelagodje ali kot povsem vsakdanjo situacijo, ki je komajda vredna omembe, je odvisno od tega, kakšen tip človeka si.

Nič ni narobe s teboj, če se na začetku počutiš ogroženo in si rahlo sumničava, saj ne moreš vedeti, kaj se v resnici dogaja. Pomembno pa je, da partnerju zaupaš, ga ne obtožuješ po nepotrebnem in ne uprizarjaš ljubosumnih izpadov – če seveda za to nimaš upravičenih razlogov – ker je lahko ljubosumje v partnerskem odnosu pravi strup; noben moški ne bo tega prenašal na dolgi rok. Kako se torej spopasti s partnerjevimi ženskimi prijateljicami? Bi se morala truditi, da so tudi tvoje prijateljice? Bi se morala do njih obnašati hladno? Zate imamo 4 preproste nasvete, kako se spopasti s takšno situacijo.

1. Bodi iskrena

Če te zadeva skrbi, partnerju to povej. Ne obtožuj ga in po drugi strani ne ovinkari, preprosto povej mu, kakšne so tvoje skrbi. Mogoče se mu bo zdelo prikupno, vsekakor pa te bo pomiril.

2. Bodi samozavestna

Tvoj partner ima razlog, zakaj je s teboj in ne s katerokoli drugo žensko. Ni prisiljen preživljati časa s teboj – če bi bil, bi te že zdavnaj zapustil. Zato ne skrbi, izbral je tebe. Bodi samozavestna in imej se rada.

3. Tudi ti imej moške prijatelje

Prijateljice so zakon, ampak kdo pa pravi, da moški prijatelji niso dobri? Če se boš tudi ti družila z osebami nasprotnega spola v zgolj prijateljskem odnosu, boš lažje razumela partnerja.

4. Dvojni zmenek

Dvojni zmenek je odličen način zabave, hkrati pa ti bo pomagal prebroditi dejstvo, da ima tvoj partner tudi prijateljice in ne samo prijateljev, ker bosta dva predstavnika moškega spola in dve predstavnici ženskega spola, družili pa se boste vsi skupaj.

Povzeto po: Evie Magazine

L. Z.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo