KAKO SE UREDITI ZA NAJDALJŠO NOČ V LETU?

Mogoče že točno veste, kaj boste oblekli za novo leto. Lahko je to preprosta obleka v kombinaciji z visokimi petami ali pa bolj sproščen videz s kavbojkami in najljubšo srajco. Vse, kar boste oblekli, bo izpadlo dobro, a če res želite narediti vtis, je pametno, da se držite nekaj osnovnih modnih pravil.

 

Oblačilo naj vam bo prav

Če se odločite za obleko, naj bo ta krojena po meri. Drugače boste lahko hitro izpadli širši, kot ste v resnici, ali pa se boste v obleki povsem izgubili.

 

Bodite unikatni

Za praznike vsi sledijo podobni modni formuli, zato je pomembno, da se potrudite biti čim bolj unikatni. Lahko namesto obleke oblečete svilen hlačni kostum ali pajac; ne le, da je drugačno od drugih, obe možnosti sta tudi bolj udobni.

 

 

Izberite čevlje s platformo ali z debelejšo peto

Obstaja skrivnost, kako nositi visoke pete brez bolečin, a vseeno se raje odločite za čevlje s platformo ali debelejšo peto, ki bo vašemu stilu dodala retro pridih, vam pa bo bolj udobno. Ne glede na to, za kaj se odločite, čevljev ne sezuvajte.

 

Izberite en kos, ki bo zbujal pozornost

Ženske večkrat nosijo vse naenkrat – svetlečo obleko, veliko nakita, močna ličila – vse skupaj je preveč. Izberite le en kos, ki bo zbujal pozornost, kot so uhani, zraven pa oblecite oprijete kavbojke in črn blazer.

 

Poskusite z nepričakovanimi bleščicami

Če želite obleči bleščice, jih oblecite. A ne izberite ozke in kratke obleke ali krila, ampak raje hlače z bleščicami.

 

K. R.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo