Kakšno pohištvo bi si morala omisliti glede na tvoj horoskop?

Kaj si po horoskopu? Preveri, kakšno pohištvo bi si morala omisliti.

Kozorog – starinsko pohištvo

Kozorogi so znani po svoji delovni naravi, zato potrebujejo dekor, ki je sproščen in jih spomni na to, da si morajo vzeti odmor. Zanje so izredno primerni bolj starinski kosi pohištva, ki spominjajo na sedemdeseta leta.

Lev – osrednji kos

Levi so radi v središču pozornosti, zato je normalno, da se tudi pri opremljanju stanovanja ne morejo upreti dobremu osrednjemu kosu. Primerni so lestenci ali zanimive stoječe luči.

Tehtnica – belo na belo

Za elegantno in zadržano tehtnico, ki pa ima vseeno veliko interesov, je primerna bela na belo barvo, ki bo tehtnici ustvarila umirjene vibracije.

Ribi – potiskane tapete

Ribe so umetniške in sanjave, obožujejo pa dramatične stvari v življenju in k temu lahko štejemo tudi drzne tapete. Morski narisani potiski jih bodo zagotovo navdušili.

Rak – udobna struktura

Če obstaja kakšen znak, ki obožuje hygee, je to zagotovo rak. Rak je izredno občutljiv, ima materinsko naravo in obožuje svoje domovanje. Zato so zanj pomembni udobni, mehki elementi, s katerimi se dobro počutijo tudi njihovi gostje.

Strelec – detajli s potovanj

Strelci radi dobro živijo in veliko potujejo. Zato je njihovo stanovanje zagotovo polno detajlov iz eksotičnih avantur in potovanj po svetu.

Škorpijon – dramatične stene

Škorpijoni so eno izmed najbolj izrazitih znakov horoskopa in ničesar ne delajo na pol, enako je tudi pri barvanju sten. Za njih so najbolj primerne temne, dramatične stene.

Bik – naravni materiali

Biki so radi povezani z naravo, zato ni čudno, da so za njih primerni zemeljski in eko materiali. Rastline, rustikalno pohištvo in organski pleteni kosi bodo našli prostor pri njih.

Devica – strukturirane stene

Perfekcionistična stran devic na vsake toliko časa potrebuje malo zmešnjave, zato občasno potrebujejo tudi malo neperfektnih detajlov.

Oven – mešanje različnih vzorcev

Če želimo preizkusiti nov kontroverzen stil, je oven glavni naslov. Močni vzorci, najnovejši videz in najbolj moderno, to je tisto kar je všeč ovnom in ni čudnega, da jih včasih pri mešanju vzorcev že malo odnese.

Dvojčki – maksimalizem

Dvojčki so ponavadi razdeljeni v več smeri, kar ni nobeno presenečenje. Kako to lahko zadovoljijo? Tako da imajo čim več stvari. Pri njih ne velja manj je več, ampak več je več, zato bo njihovo stanovanje polno različnih vzorcev, kosov in delov pohištva.

Vodnar –  pohištvo, ki spominja na skulpture

Vodnarji so uporniški in vedno mora biti po njihovo, zato imajo težave z avtoriteto. Ko pridemo do dekorja zbirajo najbolj nenavadne in nekonvencionalne kose. Zakaj mora stol izgledati kot stol?

Komentarji
Morda vas bo zanimalo