Moški, rojeni v teh znamenjih, se bojijo resnih zvez

Zagotovo si že naletela na takšen primer v svojem življenju. Če si do sedaj krivila sebe in se spraševala, kaj si naredila, da si ga odvrnila oziroma kaj si ves čas delala narobe, je čas, da razmisliš o možnosti, da nisi nujno ti kriva, da vama zveza ni uspela. Nekateri moški se bojijo resnih zvez. Težko se odprejo drugi osebi, ji popolnoma zaupajo, se navežejo nanjo. In ja, razlog je lahko horoskop. Največ moških, ki se bojijo ljubezni, je rojenih v spodnjih astro znamenjih.

Devica

Če je tvoja simpatija rojena v znamenju device, je možno, da se boji zvez. Device imajo na splošno težave z zaupanjem, ves čas jih je strah, da jih bo druga oseba izigrala, izdala in jih prizadela.

Strelec

Strelci so po naravi raziskovalci in imajo radi ljudi. Vendar, ko pride do nečesa resnega, pogosto stisnejo rep med noge. Raje, kot da tvegajo, da bi v razmerju šlo kaj narobe, se umaknejo že vnaprej. Vedno pazijo, da najprej zaščitijo sebe in da se v razmerju nikoli ne opečejo.

Lev

Navidez samozavesten fant, a globoko v sebi zelo ranljiv in občutljiv. Levi se strašno bojijo, da bi jim v ljubezni kdo zlomil srce. Zato raje to naredijo prej sami.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo