Kar 76 % žensk naj bi privlačil takšen👇 moški

Morda se na prvi pogled zdi, da večino žensk privlačijo možati moški, ki že na daleč izžarevajo svojo moškost. Takšni moški naj bi ženski nudili varnost in zavetje, skrbeli zanjo in jo osrečevali. Pa je res tako? Baje da ne. Spletni portal EliteSingles  je razkril, da večino žensk (76 %) v resnici sploh ne privlačijo možati moški, temveč poženščeni moški. Bi si lahko mislila?

Raziskava pokazala, da 76 % žensk privlačijo bolj ženstveni moški

Tole pa ni prav nič stereotipno, kajne? Medtem, ko bi si večina moških mislila, da morajo ženski pokazati svojo “moško” plat, ima večina žensk dandanes očitno raje, če moški znajo pokazati, da so tudi nežni, sočutni in čustveni.

Morda razlog tiči v tem, da smo ženske dandanes same sebi dovolj – zase znamo poskrbeti veliko bolje, kot so znale ženske v preteklosti oziroma nam je to dovoljeno – lahko se finančno preskrbimo, ne potrebujemo nujno moškega, da nas varuje in skrbi za nas. Morda potrebujemo nekoga, ki se zna z nami povezati na emocionalni ravni, saj dandanes živimo zelo hiter in stresni življenjski tempo, v katerem so odnosi še toliko bolj pomembni.

Kaj praviš pa ti? Ti je pomembno, da je tvoj moški “možat”?

Komentarji
Morda vas bo zanimalo