Katere želje si želite izpolniti letos? Zakaj ne bi zraven prejeli še darila …

Tu je pomlad, vse bližje pa je tudi poletje. So se tudi v vas z lepšimi dnevi prebudile tudi vaše želje in načrti, ki so čez zimo počivali? Ali ob pomladi pomislite bolj na spomladansko čiščenje in pospravljanje?

Seveda lahko tudi oboje, zakaj pa ne. Ampak upamo si trditi, da je med nami gotovo več takih, ki raje kot o čiščenju razmišljamo o željah, s katerimi morda že predolgo odlašamo.

Če načrtujete nakup novega avtomobila ali motorja (vse bolj priljubljeni so tudi avtodomi), novo opremo stanovanja, plačilo sanjskih počitnic (zdaj smo si jih pa res že vsi pošteno zaslužili), nakup bele tehnike, novega računalnika, poroko, nakup opreme za novega družinskega člana, …  verjetno razmišljate o dodatnem financiranju, saj takih nakupov ponavadi ne financiramo iz tekočih prilivov.

V takih primerih je dobro preveriti, kakšna je trenutna ponudba na področju potrošniških kreditov. Izbrati želite najboljše financiranje, v vsakem trenutku pa lahko najdete tudi kakšno posebno ponudbo, s katero je lažje izbrati ugoden potrošniški kredit.

Ali ste vedeli, da potrošniški kredit lahko uporabite tudi za poplačilo obstoječih, manj ugodnih finančnih obveznosti?

Uporabite ga lahko za poplačilo dražjega kredita, lizinga, limita, obveznosti kreditnih kartic, … Odločite se lahko, da zmanjšate število ali razpršenost obveznosti (različne mesečne obroke spremenite v enega), ali da zmanjšate znesek mesečnih obveznosti (izberete možnost odplačevanja na več mesecev), s preostankom pa si izpolnite še kakšno željo.

Kot že veste, vam pri Sberbank banki nudimo ugodne kredite za vse vaše male in velike želje.

V novi akcijski ponudbi potrošniških kreditov pa vam zdaj ob sklenitvi podarimo tudi odličen gospodinjski aparat Bosch.

Preverite svoj informativni izračun in ne zamudite ugodnih pogojev.

Pošljite povpraševanje že danes in pridobite individualno ponudbo. Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati najboljše financiranje.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo