To so znamenja, ki so najbolj nagnjena k varanju

znamenja

Nihče si ne želi, da bi ga partner prevaral, pa vendar se to dogaja pogosteje, kot si morda mislite. Razlogov je ogromno, trpljenje pa je ponavadi na obeh straneh, še posebej pa trpi tisti, ki je bil prevaran. Verjetno vsakega od nas kdaj v življenju prime, da bi naredil kaj prepovedanega, vendar bi morali biti zvestoba in iskrenost med partnerjema na prvem mestu. Če se bo posameznik znal zadržati ali ne, je v glavnem odvisno od osebe. Veliko pa na to vpliva tudi astrološko znamenje. Nekatera znamenja so bolj nagnjena k varanju kot druga. Preverite, ali ste med njimi vi ali vaš partner. Nikakor to sicer naj ne bo opravičilo za nespametna dejanja.

1. Oven

Oven je horoskopski znak, ki mu vlada Mars; planet agresivnosti in seksualnosti. Zato je oven tisti, ki najverjetneje vara brez premisleka; dolgotrajni partnerji, ki so bili nekoč privlačni in vznemirljivi, mu lahko hitro postanejo dolgočasni. Vendar boste ovna pri aferi hitro zalotili, saj tudi v primeru, da afero želi skriti, tega ne zna. Oven je ponavadi nestrpen in prenagljen, kar slej ko prej vodi do napak.

KAJ STORITI, KO TE PARTNER PREVARA?

2. Dvojčka

Od vseh astroloških znamenj je dvojček najbolj nagnjen k varanju. Čeprav tega nikoli ne načrtuje, se lahko pogosto zgodi. Dvojček je iznajdljiv in bo zmeraj našel način, kako svojega ljubimca/ljubimko skriti pred partnerjen. Če tudi ga zalotite, vam bo povedal točno to, kar želite slišati, ker enostavno zna z besedami. Če vas bo prevarak še enkrat, ne bodite presenečeni. Seveda pa to ne velja za vse dvojčke, je le nekaj smernic, na katere je vredno biti pozoren.

3. Tehtnica

Ko tehtnica vara, je to ponavadi za to, ker si prizadeva izpolniti tisto, česar s svojim partnerjem ne more uresničiti. Zaradi prevare se bo tehtnica počutila zelo krivo, a vam vendarle ne bo priznala resnice, saj si želi ohraniti mirno razmerje. Če jo soočite z dejstvom, da veste za prevaro, bo zelo verjetno vse skupaj zanikala.

9 ZNAKOV, DA TI PARTNER NI ZVEST

Povzeto po: Bustle

Komentarji
Morda vas bo zanimalo