[LJFW] KAJ SO NA LJUBLJANSKI TEDEN MODE OBLEKLI SLOVENSKI ESTRADNIKI?

O ljubljanskem tednu mode, ki je trajal med 5. in 7. novembrom, smo že pisali. Ljubljana je zaživela v modnem duhu in v prve vrste revij privabila vrsto znanih obrazov. Tik ob modni pisti so sedeže zasedli slovenski estradniki in vplivneži iz sveta mode. Mrgolelo je modnih privržencev, modnih blogerjev, urednikov in novinarjev, igralcev, radijskih voditeljev ter drugih medijskih osebnosti.

 

Zanimive niso bile samo raznolike kreacije oblikovalcev – pogledi so bili usmerjeni tudi v znane obiskovalce.

 

Na dogodku je blestela igralka Lara Komar (Reka Ljubezni), ki je dogajanje z zanimanjem spremljala iz prve vrste. “Prvič sem na tovrstnem dogodku in sem naravnost navdušena, sploh, ker sem tukaj s prijateljico, ki je modna oblikovalka in lahko skupaj sproti komentirava videno, “ je za Žurnal24 o LJFW povedala Lara in dodala, da je najbolj nenavaden kos, ki ga ima v svoji omari, velik rdeč klobuk: “Ne le, da je viden zaradi žive barve, predvsem je tako velik, da ga človek nikakor ne more spregledati, če se kje pojavim z njim.”

 

 

Pevka Sara Briški Cirman, znana kot Raiven, se je revije udeležila v svojem stilu. Od svoje roza in vijolične ni odstopila, čeprav si je lase pobarvala na zeleno.

 

 

In kdo si je drznil največ? Salome se je že prvi dan pokazala takšna, kot jo poznamo. Na LJFW je prišla v spremstvu Miha Kavčiča (resničnosti šov Kmetija), oba pa sta s svojim stilom vzbudila veliko pozornosti. V Sloveniji sta znana kot ena izmed najbolj ekstravagantnih osebnosti in to sta tudi ponovno dokazala. Miha se je med obiskovalci sprehajal napol gol, ob tem pa ostal povsem suveren. Na spodnji sliki pred fotografskimi objektivi pozirata skupaj s Tomažem Miheličem (Sestre).
Manjkala pa ni niti Anela Šabanagić, manekenka in izbranka Lada Bizovičarja. Zmagovalka Supermodela Slovenije, ki je nedavno rodila punčko, se je v prostorih Viba filma lahkotno sprehajala  z Almo Kochavy. Slednjo smo lahko spremljali v oddaji Gostilna išče šefa, manekenki pa sta prijateljici že dlje časa. Za prvi dan ljubljanskega tedna mode sta izbrali vzorce in lesketajoče materiale.
Več fotografij udeleženih slovenskih estradnikov, njihovega druženja, pa tudi predstavljenih kreacij, si lahko ogledate na uradni Facebook strani ljubljanskega tedna mode LJFW – Ljubljana Fashion Week, sodelovali pa so naslednji oblikovalci: Matea Benedetti (Slo), Lore (Hr), Patricia Pie (Slo), Boudoir (Hr), Simona Kogovšek (Slo), Lukabu (Hr), Ana Jelinič (Slo), Renata Bedene (Slo), Barbara Vrbančič (Slo), Madame Demode (Hr), Maks (Hr), Mateyaneira (Hr), Ludus (Mk), M. Fiction (Slo), Fakulteta za dizajn (Slo), Kaviy Couture (Hr), TB Tanja Basle (Slo), Tanja Uvera (Slo), Celeni (Hu), Things I Miss (Slo), Maja Štamol (Slo), Nika Ravnik (Slo), David Bacali (Slo), And by Andraz (Slo), Sanija Reja Aske (Slo), Andrea Anić Profound Apparel (Hr), Prik (Sr), Larie by Marina Lacković in Bela srajca Pentlja Concept Store (Slo).
A. L.
Komentarji
Morda vas bo zanimalo