MODNI NAHRBTNIKI YIMI BAGS

Si želiš biti vedno in povsod v koraku z modo? Ti je pomembno udobje, dobro počutje in urejenost? Majhen detajl, ki ga ženske pogosto spregledamo, je prav poseben modni dodatek – torbica oziroma nahrbtnik.

Prav nič ne pomaga, če se znaš lepo obleči, če k oblačilom nepravilno kombiniraš modne dodatke. Zato ti predstavljamo YIMI BAGS nahrbtnike za vsako priložnost, s katerimi boš ves čas v stilu in v koraku z modnimi trendi.

Si želiš zastonj YIMI BAGS nahrbtnik? SODELUJ V NAGRADNI IGRI.

Your Idea, My Inspiration – YIMI

Samo poveš, kakšen nahrbtnik bi imela in tvoja želja se bo uresničila. YIMI BAGS nahrbtniki so slovenskega porekla in ročno delo Vanje Gomboc, ki jo najbolj navdihujejo prav tvoje ideje. Ti poveš, kaj ti je všeč, ona pa to izpolni.

 

Vanja se je za izdelovanje nahrbtnikov odločila precej naključno – preprosto ob pravem času se je nahajala na pravem mestu. Prijateljica, ki se je sicer že ukvarjala s šivanjem nahrbtnikom, je imela časovno stisko, zato je Vanja priskočila na pomoč. Naučila se je osnov in ker jo je izdelava izjemno veselila, je bolj za sebe kot za karkoli drugega izdelala nekaj povsem svojih nahrbtnikov. Ideja je potovala od ust do ust in se dobro prijela – tako je nastala znamka čudovitih in inovativnih nahrbtnikov YIMI BAGS.

 

 

Elegantno, športno in udobno v enem

Omejitev preprosto ni. Si polna idej, pa ne veš, kako jih uresničiti? Namisli si svoj unikaten nahrbtnik, ki te bo spremljal na vsakem koraku. Če nimaš idej – nič hudega. Izbiraš lahko med različnimi že uveljavljenimi barvami in vzorci, ki ne bodo nikoli zastareli.

Unikatno in domiselno darilo

Vsak od nas se vsaj enkrat (če ne vsako leto) znajde v dilemi, kaj nekomu podariti za rojstni dan, božič ali kakšno drugo priložnost. YIMI BAGS nahrbtnik je domiselno in predvsem praktično darilo, ki ga bo noro vesela vsaka prijateljica.

 

 

Iščeš darilo za partnerja? Naročiš ga lahko tudi zanj, ne glede na to, ali ima raje preprosto in enobarvno ali pisano in polno vzorčkov. Naj bo tvoje darilo personalizirano – sama lahko izbereš vzorec, ki ga poznata samo vidva in vama nekaj pomeni.

 

 

Komentarji
Morda vas bo zanimalo