Moški, ki so po horoskopu tole, so izjemno sramežljivi

Se ti zdi, da se trudiš in trudiš, pa ti ni jasno, zakaj se nič ne zgodi med vama? Vsak drugi bi že planil po tebi, si misliš. On pa … kot da te ni. Včeraj se ti je zdelo, da te res veliko opazuje, imela sta nekaj ‘trenutkov’, pa kljub temu ni še nič naredil. Kaj je narobe? Si mu sploh všeč ali si samo domišljaš?

Dejstvo je, da smo punce navajene, da moški naredijo prvi korak. Zdi se nam skorajda samoumevno. Vendar imajo v resnici nekateri moški pri tem resne težave, predvsem zaradi strahu pred zavrnitvijo. Mogoče se z isto težavo spopada tudi on? Spodnja astrološka znamenja so znana po tem, da so zelo sramežljiva. Hitro se pozanimaj, kaj je po horoskopu! Mogoče je krivo prav to.

Kozorog

Kozorogi v družbi pogosto izpadejo kot tihi in hladni. Kozorogovi najbližji imajo včasih občutek, da mu sploh ni mar zanje, čeprav v resnici to ni nujno res. Dejstvo je, da bo kozorog s težavo pokazal čustva. Zelo dolgo potrebuje, da se ob nekom sprosti in odpre, pogosto pa niti ne opazi hladne energije, ki jo oddaja. Njegova prioriteta ni družina ali partner/partnerka, ampak izpolnjevanje svojih ciljev, največkrat na kariernem področju. Zato pogosto zanemarja odnose, se ne trudi, je na videz nedostopen.

Rak

Raki so znani po svoji introvertiranosti in sramežljivosti. Če je tvoja simpatija po horoskopu rak, se pripravi, da ne bo šlo zelo enostavno. To pa samo zato, ker se najbolj na svetu boji tvoje zavrnitve. Opogumi ga, naredi ti prvi korak. Daj mu vedeti, da ga sprejemaš takšnega, kot je, in ga osvobodi vseh strahov. Rak bo namreč nenehno iskal potrditev, nenehno bo živel v strahu, da ti ni dovolj.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo