NA SLOVEROTIKI 2018 SE JE POŠTENO JAHALO

Konec prejšnjega tedna se je v Celju znova konkretno dvignila temperatura. Razlog za to je bil seveda najbolj vroč dogodek leta v Sloveniji, SLOVEROTIKA 2018, na katerem je po nekaj letih znova sodeloval tudi najbolj vroč spletni oglasnik pri nas, Urgenca.com!

Živahno dogajanje erotičnega sejma je dodatno popestrilo “jahanje” mogočnega mehanskega bika, ki je z vsemi svojimi muhami konkretno premetaval telesa pogumnih fantov in deklet na vse strani. Prepričali smo se, da je lahko jezdenje ena bolj erotičnih reči za naše oči.

V sedlu so se znašli tako obiskovalci kot nastopajoči na glavnem odru (v seksi opravah) in pošteno ogreli, ter navdušili zbrano množico. Jezditi tako zahtevno “zver” v samih tangicah ali pa v krilu, je vsekakor sila zahtevna preizkušnja, ki pa je zares lepo popestrila dogajanje na letošnjem sejmu erotike.

 

V sedlu se je znašla celo prelestna in izjemno priljubljena Jasna Kuljaj, ki je z odliko prestala sila naporen preizkus.

Jasna Kuljaj

Naboj erotike je bilo čutiti na vsakem koraku in v vsakem pogledu, zato ni čudilo niti povečano povpraševanje po “vročih zmenkih”. Urgenca.com je bila tam in je tu za vas, prav zato!

Komentarji
Morda vas bo zanimalo