Najboljša Secret Santa darila, ki jih bo vsak vesel

Božič in božični prazniki se naglo približujejo in morda si se tudi ti s prijatelji, sodelavci, družino ali drugimi znanci odločila za tradicionalno »Secret Santa obdarovanje«, kjer vsak od sodelujočih izžreba naključno ime svojega obdarovanca. Če osebe, ki jo moraš obdarovati, ne poznaš najbolje ali pa preprosto letos nimaš izvirnih idej za daril, zna biti nakupovanje daril celo stresno. Ker pa si tega zagotovo ne želiš, saj je ravno namen takšnega obdarovanja, da spodbuja dobro voljo in razveseljuje ljudi, smo zate pripravili nekaj idej za darila, ki jih lahko podariš praktično komurkoli in jih bo zagotovo vesel, saj so zelo praktična in uporabna.

Bluetooth zvočnik

Skoraj vsak rad posluša glasbo. Kupiš mu/ji lahko manjši prenosni Bluetooth zvočnik, ki ga lahko uporablja praktično kjerkoli in kadarkoli.

Polnilec za telefon

Kdo ga ne potrebuje? Pozanimaj se, kakšen telefon ima tvoj obdarovanec oziroma obdarovanka in mu kupi ustreznega. Lahko se odločiš tudi za brezžični polnilec ali polnilno postajo, kjer je možno polniti več naprav hkrati.

Božična odeja

Ni lepšega kot občutek, ko se na hladni zimski večer zaviješ v mehko toplo odejo in si ogledaš kakšen film. Izbereš lahko deko oziroma odejo s prikupnim božičnim motivom.

Copati

Tudi copati so zelo uporabno darilo, pazi le, da se pozanimaš, katero velikost nosi tvoj obdarovanec. Glede na njegov/njen okus lahko izbereš primerno barvo in vrsto copat.

Vroča čokolada

Če je sladkosned, mu seveda lahko podariš tudi kakšno dobro sladkarijo. Odlična ideja pa je tudi domača vroča čokolada, dodaš lahko tudi skodelico s smešnim ali prikupnim motivom. Če ne mara sladkega, se lahko odločiš tudi za kakšen čaj.

Nogavice

Kdo jih ne potrebuje? Morda ni ravno najbolj izvirno darilo, je pa zagotovo uporabno.

Sobna rastlina

Ima tvoj obdarovanec/obdarovanca rad/a sobne rastline? Božični kaktus je odlična ideja.

Steklenica za vodo

Marsikdo od nas pogosto pozabi, kako pomembna je hidracija telesa. S steklenico, ki jo lahko vzamemo povsod zraven, bo to lažje.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo