Nasveti za čudovito spolnost

Spodnji nasveti ti bodo zagotovili zdravo in čudovito spolnost.

Izrazi svoje želje – pogovori o tej temi niso ravno zabavni, vendar brez odkritega pogovora pogosto ni dobrega seksa. Neizkušenim in parom v dolgoletni monogamni zvezi bo pogovor o spolnih željah dobro del. Če ne veste, kaj partnerja v postelji najbolj osrečuje, bosta oba prikrajšana za čudovite in razburljive izkušnje.

Uporabljaj besedi “Ljubim te” – najbolj enostavni besedi, ki jih je tako težko izreči, po drugi strani pa se ju spet tako pogosto zlorabi. Ne zavajajte, besedi izgovorite iz srca, ali pa raje molčite.

Po seksu ne zaspita – ko po orgazmu moški utonejo v zimsko spanje, ne vedo kaj zamujajo. Čeprav se ni potrebno spuščati v globoke pogovore lahko poljubi in božanje močneje vplivajo na povezanost in bližino kot sam spolni akt.

Več časa za predigro – ste prezaposleni? Raztrgani na  vse strani? Ljubite seks in se k njemu enostavno zatečete, ko se pojavi priložnost? Napaka! Hiter seks je razburljiv, vendar se je kljub temu lepše prepustiti občutkom in uživanju v nežnostih. TV ali računalnik ugasnite petnajst minut prej in čas namenite razvajanju z ljubljeno osebo.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo