Nogavice z logotipom – kako povečati prepoznavnost svoje blagovne znamke!

S promocijskim materialom lahko odlično poskrbite za še večjo prepoznavnost svoje blagovne znamke. In če želite, da se vas bodo ljudje resnično dobro zapomnili, naj bo promocijsko darilo čim bolj uporabno, koristno pa tudi zanimivo. Dodatne točke pridobite še s tem, če je izdelek inovativne narave in se dobro vključuje v koncept vaše dejavnosti.

Nogavice z logotipom se denimo ves čas izkazujejo kot odlično marketinško orodje, kar pa ni čudno, saj izpolnjujejo vse omenjene karakteristike vrhunskega promocijskega izdelka.

V nadaljevanju si poglejmo še druge prednosti nogavic s potiskom vašega logotipa, izvedeli boste tudi, kako takšne nogavice pravzaprav izdelati, koga izbrati za izdelavo in nenazadnje: komu jih podariti?

Zakaj za promocijo podjetja izbrati nogavice z logotipom?

Promocijske nogavice z logotipom ali brez so se neštetokrat izkazale kot izvrsten način širjenja besede o podjetjih ali dogodkih, in to na povsem edinstveni način, saj izstopa od tradicionalne metode majic po meri.

Nogavice po naročilu torej predstavljajo ne samo odličen, temveč tudi cenovno zelo dostopen promocijski material, ki lahko doseže izjemno veliko vrednost pri uporabnikih.

Najpogosteje se naročniki odločajo kar za nogavice z logotipom, ki jih namenjajo za promoviranje svojega podjetja, kluba, organizacije.

Nogavice že po sami naravi veljajo za povsem diskreten kos oblačila, zato uporabnikom njihova vsakodnevna uporaba kljub komercialnemu namenu ni odbijajoča. Poleg nogavic so se za odličen oglaševalski material izkazali še znojniki za roko in glavo.

Momara – podjetje, kjer izdelujejo vrhunske nogavice z logotipom

Če vas je zamikalo, da bi na seznam svojega promocijskega materiala vključili še nogavice z logotipom, je čas, da spoznate podjetje Momara d.o.o.. Z dolgoletnimi izkušnjami, strokovnostjo in sodobno tehnologijo se uvršča v sam vrh ponudnikov nogavičarskih izdelkov pri nas.

Na leto v Momari izdelajo milijon nogavic. Med njimi najdete tako visokokakovostne modne nogavice, športne pa tudi komercialne, ki jih lahko povsem prilagodijo vašim željam in potrebam.

Strokovno podkovana ekipa s svojimi izkušnjami, znanjem in strokovnim svetovanjem pomaga uresničevati vaše vizije in zadovoljiti prav vsak okus. Pestra zaloga pletiv pa vam omogoča prosto izbiro pri oblikovanju.

Zakaj po mnenju zaposlenih v Momari izbrati njihove nogavice z logotipom?

Ko v podjetju Momara zaposlene vprašamo, katere so tri ključne prednosti, ki odločajo o tem, zakaj izbrati ravno njihove nogavice z logotipom, izpostavljajo naslednje:

  1. Kratek dobavni rok

Podjetje že od nekdaj odlikujejo tudi izjemno kratki dobavni roki, kar je za sodobne naročnike tudi ključnega pomena. Seveda je dobavni rok v veliki meri odvisen od velikosti naročila, a navadno je to v podjetju Momara že od 7 dni naprej.

  1. Modno oblikovanje

Poleg hitre izdelave nogavic, funkcionalnosti in kakovosti je za sodobnega kupca izjemno pomemben še izgled. Ekipa zaposlenih v Momari lahko s svojimi izkušnjami, znanjem in strokovnim svetovanjem pomaga uresničiti vse vizije tudi, kar se tiče samega izgleda nogavic po naročilu.

  1. Zagotovljena kakovost

Pri izdelovanju nogavic uporabljajo zgolj najboljše materiale in sodobno tehnologijo, ki omogoča najboljši možni produkt.

Komu torej podariti nogavice z logotipom?

Skoraj je ni osebe, ki ne bi bila vesela darila v obliki nogavic. Takšen kos oblačila je namreč vedno zaželen, nosijo pa jih tako ženske, moški kot otroci. Ravno zaradi tega so nogavice kot promocijsko darilo lahko še toliko boljša izbira.

Nogavice, potiskane z vašim logotipom, lahko podarite:

  • svojim zvestim in manj zvestim strankam,
  • zaposlenim,
  • poslovnim partnerjem,
  • obiskovalcem sejmov in drugih prireditev in dogodkov,
  • domačim,
  • naključnim mimoidočim, ki jim želite malce polepšati dan.

Če do sedaj niste imeli pojma, kaj vključiti v nabor izdelkov, ki so namenjeni kot promocijska darila, ste verjetno prejeli odlično idejo, ki jo morate samo še uresničiti.

Obiščite spletno stran podjetja Momara, pobrskajte med njihovo pestro ponudbo in si pričnite kreirati svoje sanjske nogavice s potiskom vašega logotipa. Ne pozabite nekaj nogavičk potisniti tudi za najmlajše, ki se lahko prav kmalu pričnejo zanimati za vašo dejavnost.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo