Pralna sredstva Miele

Pralna sredstva za pralne stroje Miele so ustvarjena in razvita z namenom olajšanja življenja. Pralno sredstvo UltraPhase vedno znova doseže največjo učinkovitost pranja in ustvari okolju prijazno pranje.

Miele je kartuše UltraPhase razvil posebej za pralne stroje z avtomatskim sistemom doziranja TwinDos. Preko inteligentnega doziranja dvofaznega pralnega sredstva dosegamo popolne rezultate pranja in ohranjamo čistost pralnega stroja. Prihranimo še čas in v primerjavi z ročnim doziranjem do kar 30 odstotkov pralnega sredstva.

UltraPhase 1 in 2 se dozirata v pravem trenutku in pravi količini. Odstranijo se madeži, ohranijo se barve in prihrani se pralno sredstvo. Poleg tega je sredstvo izjemno učinkovito že od temperature 30°C. S tem varujemo tudi naš planet, saj poleg varčevanja s pralnimi sredstvi, varčujemo tudi z energijo in obstojnostjo oblačil.

Sredstvo za pralne stroje UltraPhase Sensitive je nežno do kože in omogoča izvrstno odstranjevanje madežev in zaščiti barve tudi pri nizkih temperaturah. Ker je izdelek brez dišav in barvil je sredstvo blagodejno za občutljivo kožo.

Če bi želeli ohraniti sijočo barvo in blesk oblačil, izvrstno odstranili madeže tudi pri nizkih temperaturah ter posledično privarčevali še pri energiji in denarju, bi izbrali pralno sredstvo UltraPhase.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo