S temi triki boš videti 10 let mlajša

Za mladosten videz ni potrebnega veliko dela. V svoje življenje uvedi spodnje rutine in zagotovo boš opazila razliko. Ne samo v videzu, ampak tudi v razpoloženju.

Zdrava prehrana

Morda na prvi pogled ne izgleda tako, ampak z zdravo prehrano lahko narediš ogromno. Uživaj veliko sadja in zelenjave, kjer se nahaja ogromno antioksidantov, na svoj jedilnik vključi beljakovine, zdrave maščobe in minerale. Poskrbi tudi za dovolj veliko količino vode, da razstrupiš in primerno hidriraš svoje telo.

Masaža obraza

Najboljši način za razvajanje kože. Očistile bodo tvojo kožo, preprečile nastajanje gub in ji dale takojšnji sijaj. Po dobri masaži se boš počutila pomlajeno – tako na zunaj kot na znotraj.

Maska za obraz

Enkrat tedensko si privošči tudi masko za obraz. Najbolj priporočljivo je, da pripraviš kar domačo. Odlične sestavine so jajca, med, mandljevo in kokosovo olje.

Zaščita pred soncem

Sonce lahko uniči tvojo kožo in povzroči številne pege in nepravilnosti. Uporabljaj kremo za sonce, ne glede na letni čas. Če je sonce močno pozimi, se zaščiti tudi takrat. Obstajajo različne kreme z različnimi zaščitnimi faktorji, zato izberi takšnega, ki ti najbolj ustreza.

Izdelki proti staranju

Na trgu obstaja ogromno različnih izdelkov proti staranju kože, ki jih lahko začneš uporabljati tudi po 20. letu. Vsebujejo namreč sestavine, ki spodbujajo nastanek kolagena in izboljšujejo elastičnost kože.

 

Komentarji
Morda vas bo zanimalo