4 znaki, da je denar večji problem v vajinem razmerju

Trenutno živimo v svetu, kjer je denar zelo pomemben na vseh področjih našega življenja. Zaradi denarja pogosto pride do sporov, tudi med najbližjimi. Kako veš, da je denar v vajinem razmerju problem, ki se ga morata čimprej rešiti? Dejstvo je, da se pari glede financ ne bi smeli prepirati, a vendar se zelo pogosto.

Nenehno se primerjata z drugimi

Največja napaka, ki jo pogosto počnemo, je ta, da se primerjamo z drugimi. Imata vidva več ali manj denarja kot par v soseski, ki ga poznata? Kam hodita na počitnice v primerjavi z drugimi? Kje večerjata? Nehajta se primerjati z drugimi in raje počnita to, kar vaju zares osrečuje.

O denarju sploh ne govorita

Finance so zelo pomemben aspekt, o katerem je v razmerju treba govoriti. Zagotovo želita govoriti o tem preden se skupaj vselita.

Drug drugemu ne zaupata glede denarja

So med vama skrivnosti, kar se tiče denarja? Ali skrivata svoje navade, številke in podatke drug pred drugim? Potem imata resen problem.

Delita si računa in ločujeta denar

Zakon je partnerstvo. To pomeni, da sta oba vpletena v finance, oba imata dostop in znata odgovorno upravljati z denarjem. Če je za vaju denar simbol merjenja moči, je to narobe. Raje delajta skupaj in sprejemajta skupne odločitve.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo