STVARI, KI SO MOŠKIM SKRIVOMA VŠEČ, PA TEGA NIKOLI NE BODO PRIZNALI

Mogoče se ti zdi, da o svojem moškem veš vse. Res je, da vsi moški niso enaki in jim posledično ne morejo biti všeč enake stvari, ampak v nekaj pogledih pa so si moški zelo podobni. Obstajajo skupne stvari, ki so moškim na skrivaj všeč, ampak ti tega ne bodo nikoli priznali.

Zakaj? Nihče ne ve. Mogoče zato, ker so sramežljivi, ker jim je nerodno, ker še sami sebi nočejo priznati … Možnih razlogov je več, spodaj pa si lahko preberete, katere so te stvari.

Nežni dotiki in objemi

Tudi tvojemu moškemu je zagotovo všeč, ko ga objameš ali pobožaš. To mu daje občutek stabilnosti v razmerju in občutek, da ga imaš rada. Če mora čez dan pokazati, kako močan in trden je, potem zvečer v tvojem objemu z veseljem izrazi tudi nekaj ranljivosti.

Če zna zadovoljiti svoje dekle

Če si zadovoljna ti, je zadovoljen tudi tvoj partner. To, da zna poskrbeti zate, mu namreč vlije dodatno samozavest. To velja za vsa področja, še najbolj pa za seksualno področje.

Poroka

Mogoče najbolj presenetljiva točka. Vedno se nam namreč zdi, da smo ženske tiste, ki si želimo sanjske poroke, vendar nismo edine. Čeprav se moški na prvi pogled otepajo poroke, v vsakem od njih tli tiha želja, da nekoč tisto “pravo” pelje pred oltar in jo domov odpelje kot novopečeno ženo.

Čim bolj naraven make-up

Ženske se ličimo zato, da bi bile lepe in bi ugajale moškim. V resnici pa moški na tebi ne iščejo ličil. Še več – če si preveč namazana, ga lahko kvečjemu odženeš ali prestrašiš. Seveda bo vsak moški vesel, če boš urejena, ampak pretiravanj pa ne marajo. Pokaži mu svojo naravno lepoto.

Če je ženska na prvem zmenku trezna

Dandanes se velikokrat dogaja, da se pari spoznavajo v klubih ali na zabavah, kjer je prisoten tudi alkohol. Načeloma velja nenapisano pravilo, da bo moški lažje ujel žensko, če bo le-ta pod vplivom alkohola. Ampak v resnici moškim pijane ženske niso všeč. Če ima s teboj resne namene, ne bo želel, da si na prvem zmenku pijana.

 

Povzeto po: Behavioral Ecology

L. Z.

 

 

Komentarji
Morda vas bo zanimalo