Tako lahko moškega obnoriš z jezikom

Veš, da lahko s pomočjo jezika v spolnosti dosegaš čudeže? Preberi, kako svojega dragega popolnoma obnoriš z jezikom.

  • Dražite ga

Počasi in nežno popeljite vaše ustnice, ki naj bodo karseda suhe, preko njegovega čela mimo senc vse dol do ustnic. Suho draženje bo imelo čisto drugačen učinek od običajnega poljubljanja z jezikom. Na obrazu imamo namreč čisto drobne dlačice, ki so praktično nevidne in z nežnim poljubljanjem aktiviramo občutek trepetanja ob teh dlačicah.

  • Ne spreglejte njegovega vratu

Le redki poljubi dosežejo svoj učinek tako dobro, kot to uspe poljubom na vratu. Dvignite strast na višjo raven, tako da zvrnete njegov vrat rahlo nazaj, s čimer boste izpostavili še posebej senzitivno kito, ki poteka od ušesa do ramena. Počasi se s poljubi premikajte od ušesa navzdol in ga presenetite tudi s kakšnim rahlim ugrizom.

  • Preizkusite novo točko

Vaš jezik bo presegel vsa pričakovanja, če se bo znašel na še posebej občutljivih delih telesa, kot so na primer bradavice, ki so pri moških zelo pogosto ignorirana erogena cona. Čeprav veliko moških ne bo nikoli priznalo tega, si po navadi želijo, da bi bili deležni večje pozornosti na predelu bradavic. Zato le pogumno z jezikom, uporabite tudi njegovo spodnjo stran, ki je bolj gladka od zgornje in tako vzbudi drugačne občutke. Preklapljajte med zgornjo in spodnjo polovico, da aktivirate kar največje število različnih čutnic.

  • Poljubite njegova stegna

Začnite tik nad kolenom z zelo nežnim poljubom, nato pa se počasi pomikajte po notranji strani stegna navzgor in hkrati povečajte intenzivnost poljubov. Takšna predigra vam zagotavlja nepozaben seks, ki bo sledil. Mnoge ženske mislijo, da moški ne marajo predigre, vendar temu še zdaleč ni tako – nekateri jo preprosto obožujejo.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo