Tako lahko na naraven način posvetliš lase

Si želiš, da bi bili tvoji lasje za odtenek svetlejši? V resnici ne potrebuješ barve za lase, ampak lahko ta prehod narediš tudi na naraven način – in to doma. Tvoja frizura bo izgledala veliko bolj naravno in prijetno.

Sonce

Če si rjavolaska, si najbrž že opazila, da ti poleti lasje nekoliko posvetlijo, če so veliko izpostavljeni soncu. Da pospešiš proces, na lase nanesi mešanico limonovega soka in vode ter jih nekaj časa pusti izpostavljene na soncu.

Limona

Sveže iztisnjen limonov sok bo pripomogel k temu, da tvoji lasje posvetlijo na naraven način. Pripravi mešanico vode in soka in jo nanesi na lase. Če boš v tem času izpostavljena še soncu, bo vse skupaj še bolj učinkovalo. Dodaš lahko tudi morsko sol.

Kamilica

Skuhaj kamilični čaj, počakaj, da se ohladi in tekočino nanesi na lase. Če boš postopek redno ponavljala, boš kmalu opazila svetlejši odtenek las, ki nekoliko vleče na zlato barvo.

Kis

Jabolčni kis je poceni metoda, kako posvetliti lase na naraven način, z apovrh pa še ugodno vpliva na lase in lasišče. Redno umivaj lase s kisom in jih na koncu speri s hladno vodo.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo