Ti dve astro znamenji nujno potrebujeta dopust (čimprej!)

Če si po horodskopu kaj od spodaj naštetega, nujno potrebuješ dopust. Morda se tega sama sploh še ne zavedaš, ampak če boš tako nadaljevala, boš enostavno pregorela. Tvoje telo bo povsem izčrpano, lahko se zgodi, da boš od stresa in preobremenjenosti zbolela, kar te bo spravilo v izjemno slabo voljo. Počivaj, vzemi si čas zase, sprosti se!

Lev

Čas je, da si končno privoščiš prave počitnice. Že lani se verjetno nisi odpravila nikamor, ker si bila skeptična glede protikoronskih ukrepov. Prav je, da se odlepiš od dela in si privoščiš malo oddiha. Prijatelji in družina bodo počakali, pa tudi delo bo počakalo. Razmisli, kaj te veseli in privšči si točno to. Bi se ohladila v morski vodi in poležavala pod sinje modrim nebom na peščeni plaži? Ali bi si raje privoščila izlet v hribe ali pa nekam bolj na hladno? Še danes vzemi v roke računalnik, rezerviraj prenočišče in se čimprej odpravi na dopust.

Vodnar

Tudi tebe je koronakriza zakopala v delo. Pozabila si celo na svoje prijatelje, s katerimi si se pred tem veliko družila. Ugotovila si, da ti čas hitreje mine, če delaš, pa še zadovoljna si s svojim nepredovanjem in zaslužkom. Vse to je super in pohvalno, ampak ustavi se že enkrat. Vsakdo od nas potrebuje nekaj premora. Se zavedaš, da v zadnjih mesecih samo delaš? Tvoji dnevi bežijo mimo tebe povsem rutinsko. Zamujaš življenje!

Komentarji
Morda vas bo zanimalo