Te barve si moraš omisliti v pisarni, saj izboljšujejo produktivnost in razpoloženje

Si v službi utrujena, brezvoljna in se komaj koncentriraš? Poleg tega, da si privoščiš kvaliteten spanec in uravnotežen obrok, lahko ustrezno urediš tudi svoj delovni prostor. Preveri, katere barve pozitivno vplivajo na razpoloženje.

Rdeča

Rdeča barva vpliva na boljšo koncentracijo in pozornost na detajle. V kolikor ste ženska in imate pogovor za službo, nohte odenite v rdečo barvo. Vi in vaši poslušalci boste ohranili boljšo koncentracijo in osredotočenost.

Rumena

Se želite vsako jutro napolniti z energijo? Kuhinjo prepleskajte v rumeno barvo. Raziskave so  pokazal,e da imajo ljudje, ki več časa preživijo v ‘rumenih’ prostorih, več energije.

Vijolična

Vijolična barva je barva veselja, smeha in razpoloženja. Vijolično barvo ljudje povezujemo z otroškim smehom. Šopek vijolic na delovni mizi ali v dnevni sobi bo zagotovo privzdignil vzdušje.

Zelena

Zelena barva vas bo sprostila. Zeleno barvo povezujemo z vibracijami narave, ki nas sproščajo in nas napolnijo z notranjim mirom.

Rjava

Zoprn dan bo odgnal obisk v vašem priljubljenem lokalu. V takšnih prostorih ponavadi prevladuje rjava barva, ki je zelo učinkovit antidepresiv. Stres bo enostavno pobegnil.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo