4 stvari, ki jih pri moškem nikoli ne boš mogla spremeniti

Spodaj naštete stvari so lastnosti, ki jih pri nobenem moškem ne boš mogla nikdar spremeniti. Če ti ne ustreza takšen, kot je, je bolje, da se razideta, preden je prepozno in sta oba še bolj prizadeta.

Prijatelji

Tega zagotovo ne boste spremenile. Moško prijateljstvo je od ženskega drugačno v več pogledih in eden od teh je lojalnost. Prijatelji so obstajali že, ko vas v njegovem življenju še ni bilo in verjemite, da ga velikokrat poznajo celo bolje od vas. Pustite jih pri miru, ker se prijateljev ne bo znebil. Kvečjemu ste lahko samo na izgubi vi.

Delovne navade

Če moški ni vajen gospodinjskih in hišmnih opravil, se bo tega kasneje zelo težko naučil. Ne ljubi se mu ločevati smeti, ločevati črnega in belega perila, za sabo ne spusti straniščne školjke, ne pomije kozarca. Verjetno veste, kam ciljamo in veste, kako dolg je seznam opravil, ki jih ne mara. Pa ne, da bi šlo za resnična opravila. Njemu se enostavno ne da. Ne slepite se, da bo sčasoma boljše. Z leti se bo takemu moškemu ljubilo še manj. Če vas spravlja ob živce, pa nič ne de. Njemu ni mar niti za srečno življenje.

Stil

Lahko mu seveda kupujete oblačila in prikrito spreminjate njegov stil, a vedno bo najraje oblečen v tisto, v čemer se počuti udobno. Verjetno ste opazile, da ves čas nosi iste majice. Da, to so njegove najljubše majice in ne glede na njihovo zbledelost se jih ne bo znebil. Takšna majica je lahko vsa luknjasta, pa jo bo še zmeraj najraje obleke.

Nezvestoba

Če je ženskar, bo to zelo verjetno tudi ostal. Moški so po naravi lovci in uživajo tudi v lovu za ženskami. Tako je tudi ulovil vas, kajne? Če je vaš moški naravni lovec, mu tega ne morete zameriti. Če pa začne loviti tudi druge ženske, pa je druga zgodba. V tem primeru postavite meje – če njegovega vedenje ne morete spremeniti, z njim nimate več kaj početi.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo