Te stvari vedo samo tisti, ki so dobri v razmerjih

Ljudje smo narejeni tako, da drug brez drugega ne moremo živeti. Ljubimo, odraščamo, smo razočarani, se naučimo. Nekatera razmerja propadejo, druga se ohranijo. Danes ti predstavljamo skrivnosti, ki jih vedo samo tisti, ki so v odnosih z drugimi ljudmi izredno dobri in imajo zato posledično zelo uspešna razmerja.

Dobro je, da pokažemo drugi osebi, da smo ranljivi

Uspešna zveza lahko funkcionira le na en način – z iskrenostjo. Da smo lahko z nekom v iskreni zvezi, se mu moramo odpreti, tudi tisti najbolj ranljiv del nas.

Komunikacija je ključna

Ni pomembno le, da svoji boljši polovici zaupamo svoje strahove, tegobe in neprepričanost. Pomembno je, da se pogovarjamo o vsem. O naših mislih, idejah, občutkih, obnašanju, šibkostih …

Preteklost je treba pustiti za seboj

Nujno. Če z eno nogo še vedno živiš v preteklosti, ne moreš biti 100 % prisotna v trenutnem razmerju. Kar je bilo, je bilo. Upamo, da si se iz tega nekaj naučila in šla naprej.

Partnerja ne smeta biti odvisna drug od drugega

Pomembno je, da si želita biti drug z drugim čim več časa, vendar morata biti samostojna človeka, ki imata lastne interese, misli, mnenja. Drug brez drugega lahko normalno funkcionirata, imata lastne hobije, ne rabita se spraševati za dovoljenje, si zaupata.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo