Te zanima, kako ga zavrniti na vljuden način? Preberi 👇

Zavrnitev je zelo pogosta nerodna situacija, v kateri se ženske velikokrat znajdemo. Kako nekoga zavrneš, je odvisno od tebe; nekatere imajo s tem več težavm druge manj. Če se sprašuješ, kako nekoga, ki je zainteresiran zate, ti pa zanj nisi, karseda najbolj vljudno zavrneš, si na pravem mestu. Beri dalje.

Bodi jasna

Največja napaka, ki jo počnemo, ko hočemo nekoga čim bolj prijazno zavrniti, je, da mu z nejasnim odgovorom damo upanje in napačen občutek, da naš odgovor v resnici ni bil zavrnitev. Ko komuniciraš z njim, mu jasno povej, da nisi zainteresirana. Tako ne bo mešanih občutkov in lažnega upanja, ki ponavadi vodijo v veliko slabšo situacijo, kot pa če osebo že na začetku jasno zavrneš.

Obnašaj se vsakdanje

Če te povabi na zmenek nekdo, s katerim boš potem še v interakciji, se obnašaj normalno. Povej mu, da nisi zainteresirana, vendar se potem nikar ne distanciraj od njega. V nasprotnem primeru bo obema precej nerodno.

Sprijazni se s tem, da ga boš prizadela

Ne ubadaj se s tem, da iščeš besede, s katerimi bi olepšala situacijo. Če nisi zainteresirana, pač nisi. Zaradi tega ne dolguješ nikomur opravičila. Raje se sprijazni s tem, da ga boš z zavrnitvijo prizadela – nihče ne mara biti zavrnjen. Vendar ti bo kasneje hvaležen, da si mu povedala dovolj jasno in ga ne pustila v lažnem upanju. Tako bo lažje naredil korak naprej v svojem življenju in konec koncev je to samo še ena izkušnja v njegovem življenju, ki ga dela močnejšega.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo