To so znaki, da si preveč predana svojemu razmerju

Poznaš tisti občutek, ko se ti zazdi, da te je razmerje oropalo tvojega zasebnega življenja, hobijev, prijateljev, stvari, ki jih imaš rada? Če ne, super. To pomeni, da živiš v zdravem razmerju. Če si o tem že razmišljala, četudi le na kratko, pa ti svetujemo, da prebereš ta članek. Predstavljamo ti znake, ki nakazujejo, da si svojemu partnerju in vajinemu razmerju preveč predana – do te mere, da ne znaš živeti več ločenega življenja.

Svoj dan vedno planiraš glede na partnerjeve plane in urnike

Če se zalotiš, da to počneš pogosto, je čas, da ukrepaš. Se pravi, jutri lahko greš s prijateljicami na izlet, ker bo tvoj partner dolgo v službi. Ko gre tvoj partner s prijatelji na pijačo, lahko končno greš po svojih opravkih. In podobno. Svoj dan planiraj tako, kot se ti zahoče. Seveda je pomembno, da se znaš prilagajati, ampak do zdrave mere.

Opustila si vse svoje cilje in strasti

Se spomniš, ko si v srednji šoli sanjala o tem, da bi odprla svoje podjetje in ustvarjala nekaj, kar te veseli? Se spomniš, kako zelo si bila navdušena nad določenim športom? Počni stvari, ki te veselijo. To, da si spoznala moškega svojih sanj, te ne sme ovirati.

Partner je najpomembnejša stvar v tvojem življenju

Hja, saj je. Ampak če ima na primer tvoja prijateljica težave ali pa te doma prosijo za pomoč, jih nikar ne zavrni zaradi partnerja.

Pozabila si svoje želje in potrebe

Je vse, kar počneš v življenju, povezano s tvojim partnerjem in vajinim razmerjem? Takoj prenehaj. Počni stvari, ki jih rada počneš.

Nenehno razmišljaš in govoriš samo o svojem partnerju in vajinem razmerju

Če je vajino razmerje preveč prevzelo tvoje življenje, je logično, da je glavna tema, o kateri razmišljaš in govoriš, tvoj partner. Potrudi se, da to čimprje spremeniš. Zdravo je, da imata tudi vsak svoje hobije in prijatelje.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo