To je razlog, zakaj tvoji zmenki niso uspešni

Si naveličana neuspešnega zmenkovanja in pravzaprav že obupuješ nad tem, da boš našla princa na belem konju? Mogoče ni krivo to, da ni dovolj dobrih moških zate, mogoče je kriv toj pristop. Preberi, katere so najpogostejše napake zmenkovanja.

1. Zmenkov se lotevaš kot poslovne priložnosti

Poskrbiš za to, da si urejena, vzdržuješ vljudnostni pogovor, pričakuješ, da se bosta na zmenku dogovorila nekaj “uspešnega”. Dovolj. Sprosti se, pokaži se v pravi luči, flirtaj in bodi nagajiva.

2. Preveč se oklepaš svojih prioritet

Veliko žensk ima “seznam” lastnosti, ki bi jih moral imeti njen bodoči partner. To se lahko izkaže kot usodna napaka, saj je zelo malo verjetno, da boš v življenju srečala ravno na takšnega moškega, ki si si ga “sestavila”. Ne oklepaj se nekih namišljenih pravljičnih lastnosti, ki jih želiš na svojem moškem. Bodi odprta in si dovoli, da ti ukrade srce nekdo, ki ne sodi ravno v tvoj “tip moškega”.

3. Misliš, da preko spleta ne moreš najti partnerja

Danes se veliko parov spozna prek spleta, saj je možnosti ogromno. Znebi se predsodkov in se vpiši na kakšen portal za zmenkarije. Saj ti ni treba z vsakim na zmenek, lahko pa malo “preveriš teren”.

4. Namesto sreče izbereš višino

A res mora biti moški visok, da je vreden tvoje pozornosti? Razmisli. Morda ti je usojen nekdo, ki ni nujno tako visok, kot si predstavljaš, vendar je tvoja sorodna duša. Odpri oči.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo