To je recept za splošno dobro počutje

Vsi imamo velike sanje in marsikatere se sprva zdijo skorajda nemogoče za uresničitev. Če ste v postopku, ko skušate manifestirati svoje sanje o ljubezni, uspehu ali sreči in ne veste, kako točno bi začeli, je tukaj en nasvet: nič ni nemogoče, če se naučite sprejemati in redno slediti dobrim navadam, ki sledijo uspehu.

Ključ do uspeha je v ustvarjanju navad. To niso stvari, ki jih bomo enkrat naredili in pričakovali rezultat. Navade moramo izvajati vsak dan, da sem jim res povsem predamo in jih ponotranjimo. Vsaki novi navadi dajte vsaj 30 dni časa, preden se jo odločite opustiti. Šele po 30ih dnevih aktivnega sledenja navadi se bodo pokazali njeni učinki. Srečni ljudje vedo, da je za dobre stvari potrebno in vredno malo potrpeti.

Na glas ponavljajte pozitivne misli

Začne se že s tem, če slišite dejstva o negativni realnosti ali pa zgodbo o tem, kakšno življenje si želite. Pozitivne misli si moramo redno ponavljati, da ustvarimo prepričanja, ki potem kreirajo našo realnost. Pomislite; ali razmišljate, da vi nikoli ne boste bogati? Kakšna je torej verjetnost, da boste bogati? Zelo majhna. Najprej morate svoj tok misli preusmeriti v pozitivno smer – »nekoč bom bogat.« Vprašajte se, kako boste to dosegli in se lotite dela.

 

Komentarji
Morda vas bo zanimalo