To je znak, da preveč vlagaš v razmerje

Se ti zdi, da na prvo mesto vedno postavljaš partnerja in nikoli sebe? Zaradi razmerja zatiraš svoje hobije in žrtvuješ svoje interese? Preberi, kakšni so znaki, da preveč vlagaš v vajino razmerje in premalo poskrbiš zase. Tudi to je pomembno.

Zaradi njega zapostavljaš druge stvari v svojem življenju

Ti si še vedno samostojna oseba, četudi si v resnem razmerju. Tvoj partner ne more in ne sme okupirati tvojega zasebnega življenja, tvojih hobijev, družine, prijateljev. Super je, da se odlično razumeta, ampak vse ima svoje meje. Najprej poskrbi za svoje interese, šele potem poskrbi tudi zanj.

Vedno takoj odgovoriš na njegovo sporočilo

Pusti ga kdaj stati. Okej, če ti je dolgčas in nimaš nič drugega za početi ali če je iz njegove strani kaj nujnega, je normalno, da mu takoj odgovoriš. Ne rabiš pa prekinjati svoje službe, dela, kuhanja ali česa drugega samo zato, da mu takoj odgovoriš.

Načrtujeta vedno tako, kot je njemu najboljše

Ne smeš zapostavljati svojih interesov, mnenj, želja. Namesto, da se ti nenehno prilagajaš njemu, se naučita sprejemati kompromise. Enkrat naredita tako, kot je všeč njemu, drugič tako, kot je všeč tebi. Še bolje pa bo, če najdeta nekaj, kar je všeč obema in sta zadovoljna oba.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo