To moraš vprašati svojega fanta, da vidiš, ali sta kompatibilna

Noben občutek se ne more zares primerjati z občutkom sveže zaljubljenosti. Ta občutek je hkrati najboljši in najslabši na svetu. Zabavno je sanjariti o naši simpatiji in se s prijatelji ali prijateljicami pogovarjati o njej. Ampak ko se pa pogovarjate z vašo simpatijo, pa se hitro počutite neprijetno in kmalu postanete zelo nenavadni in okorni. Na srečo imamo za vas rešitev; pripravili smo vam nekaj odličnih vprašanj, ki jih lahko postavite vaši simpatiji in tako v pogovoru izpadete samozavestni in zabavni, hkrati pa še pridobite pomembne informacije.

1. Katero serijo si nazadnje gledal/gledala?

Za začetek si ne želite postaviti preglobokega oziroma intimnega vprašanja. Povprašajte o vsakodnevnih stvareh, kot so najljubše serije, filmi, glasba in podobno. Hitro boste izvedeli, če vaša simpatija rada preživlja čas pred televizijo ali raje bere knjige oziroma preživlja čas v naravi. Ta podatek lahko primerjate s sabo in tako ugotovite, če sta kompatibilna.

2. Kako si preživljal/preživljala čas med pandemijo?

Doživeli smo zelo nenavadno življenjsko obdobje, ki je vplivalo na življenja vseh nas. In vsi smo v tem obdobju začeli živeti malenkost drugače. Če ste v obdobju pandemije izkoristili čas za mnogo aktivnosti, vaša simpatija pa je preprosto čakala, da ti časi minejo, potem razmislite, če sta res primerna drug za drugega.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo