TO SO POPOLNE KAVBOJKE GLEDE NA OBLIKO TVOJE POSTAVE

Lahko imate široke boke, kratke noge, plosko zadnjico, močna stegna, ali malce zaobljen trebušček, kupovanje kavbojk vam res ne bi smelo predstavljati težav. Sicer smo se že vse kdaj znašle v kabini in se samo želele skriti pred velikim ogledalom in slabo garderobno lučjo, a težava je rešljiva! Zato smo za vas pripravili, kakšne kavbojke kupiti glede na vašo postavo, da bo ta zasijala v vsej svoji luči.

 

ŠIROKI BOKI

Če imate hruškasto postavo (ozek pas, široki boki in polna zadnjica) se vam lahko zgodi, da so vam hlače prav na teh dveh predelih, a vedno preširoke v pasu. Izberite raztegljive, ki se vam bodo prilegale po celem telesu, za vas pa so najbolj primerne ravno odrezane kavbojke, malce na zvon ali popolnoma oprijete ozke kavbojke, ki bodo poudarile vašo postavo.

 

PLOSKA ZADNJICA

Glede nato, da je velika zadnjica v zadnjem času postala pravi hit, so za vas primerne kavbojke, ki bodo poudarile ta del telesa. Izogibajte se vrečastih kavbojk, ali takšnih z visokim pasom in raje poiščite takšne, ki vodo vašo zadnjico privzdignile in zaobile. Zadnjico bodo poudarili tudi zanimivi vzorci na zadnjih žepih.

 

MOČNA STEGNA

Najti kavbojke, ki bodo ustrezale takšni postavi in ne bodo vrečaste in preširoke, zna biti kar velik izziv. Rešitev: poiščite ravnotežje med razteglivostjo in preveč prostora. Primerne so boyfriend kavbojke, ki so sicer malce širše, a še vedno ne preširoke in takšne, ki se na koncu končajo malce na zvon.

 

ZAOBLJEN TREBUŠČEK
Če je vaša edina težava malce zaobljen trebušček, se izogibajte kavbojk s (pre)nizkim pasom, drugače pa lahko oblečete katerokoli drugo obliko kavbojk.

 

KRATKE NOGE

Mogoče ste res nehali rasti že nekaj let nazaj, a to še ne pomeni, da ne bi s primernim krojom kavbojk svojih nog podaljšali kolikor se le da. Izberite oprijete kavbojke z visokim pasom, ki se končajo pri gležnjih in vanje zatlačite majico, ali pa takšne, ki imajo ob strani vertikalno črto, ki bo še dodatno podaljšala vaše noge.

 

 

VIR: Goodhousekeeping

 

K. R.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo