Vse ženske z oblinami bi se morale požvižgati na te “zapovedi”

Ženske smo zelo različne med seboj, ravno tako so različne tudi oblike naših postav. Težko je objektivno ocenjevati, kaj je lepo in kaj ne, saj imajo vsake oči svojega malarja. Vseeno pa ima družba še vedno težave s sprejemanjem močnejših žensk, sploh če se te odločijo, da svojih oblin ne bodo skrivale, ampak jih bodo brez sramu in ponosno pokazale, ker se dobro počutijo v svoji koži. Tako je tudi prav, zato je pomembno, da se ženske z oblinami, na katere so ponosne, požvižgajo na družbena “pravila”, kaj bi morale in česa ne bi smele. Preberi, katera so glavna zmotna prepričanja, ki veljajo pri oblačenju močnejših žensk z oblinami.

Izogibaj se oprijetim in kratkim oblačilom

Zakaj? Če so ti všeč oprijeta oblačila in bi rada delovala ženstveno, jih obleci. Če se dobro počutiš v njih, ti nihče nima pravice reči, da tvoja postava ni primerna za takšna oblačila. Četudi gre za mini krila, oprijete tope ali oblekce. Obleci to, kar ti je všeč.

Črna barva skriva telesne pomanjkljivosti, zato se obleci v črno

Da nas črna barva naredi bolj vitke, seveda drži. Ni pa to sveta zapoved, ki se je moraš držati, če si močenjše postave. Če so ti všeč žive barve, izberi takšna oblačila.

Omisli si enodelne kopalke, saj skrivajo obline

Spet – če so ti enodelne kopalke všeč, potem okej. Lahko so zelo seksi in simpatične. Nikar pa ne nosi enodelnih kopalk samo zato, ker misliš, da ti dvodelne ne bi pristajale zaradi postave. Zapomni si, vsaka ženska je unikatna. Kako boš nosila oblačila in svoj stil, je odvisno samo od tebe.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo