Zakaj ne bi stvari počeli nekoliko drugače

Spoznajte kako vam lahko pri tem pomagajo pametne mobilne naprave Samsung

Vsako leto, ko tehnološki velikani predstavljajo nove naprave smo polni pričakovanj, kaj bo prinesla nova generacija. Podobno je tudi v času pred novim letom, ko se ozremo nazaj in zremo naprej. Običajno pod nečem potegnemo črto in zastavimo nove cilje. To počnejo tudi snovalci pametnih naprav, ko le te vsako leto še bolj prilagajajo uporabnikom in njihovem načinu življenja. Ene teh so tudi pametne naprave Samsung Galaxy, ki skrbijo za boljši življenjski stil in počutje. Podarite jih sebi ali svojim najbližjim.

Tablica ali malo večji telefon?

Ko se odločamo za nakup novega pametnega telefona izbiramo takšnga, ki se res odlično prilagaja našemu življenjskemu slogu. Bo dovolj zmogljiv, omogoča večopravilnost, kakšna sta slika in zvok in podobno. Čeprav si želimo od telefona veliko, si želimo, da ne bi bil prevelik. Samsung Galaxy Z Fold3 5G predstavlja idealno kombinacijo pametnega telefona in tablice. Čez dan je prava večopravilna zver, ki vam pomaga slediti vsem nalogam in obveznostim, zvečer po napornem dnevi pa vam pomaga pri popolni sprostitvi saj si na njem lahko ogledate najljubšo serijo ali film.

Funkcija Multi-Active Window lahko hkrati odpre tri aplikacije in zagotavlja odlično produktivnost. Zelo pomembna inovacija na Z Fold3 pa je tudi povezljivost aparata s pisalom S Pen, ki omogoča še lažje rokvanje in preklaplanje med različnimi opravili.

Telefon je “močen kot gorila”. Poleg tega da je narejen iz novega izredno močnega Armor Aluminium materijala, ga odlikuje tudi Corning® Gorilla® Glass Victus™ zaščitno steklo. Zahvaljujoč temu izredno močnemu dizajnu bo zaščiten pred nerodnimi padci in praskami. Dobro je zaščiten tudi notranji zaslon saj je obložen z raztegljivo PET oblogo. Zunanji izgled je obogaten s kar petimi različnimi kamerami na treh različnih mestih, ki omogočajo snemanje odličnih fotografij z 12MP z Ultra-Wide in Wide-angle funkcijami.

Mali preklopni čudež

Stari trend na nov način – preklopni pametni telefon se je vrnil še boljši kot prej, s zaslonom na dotik in povzročil pravo revolucijo v svetu tehnologije. Samsung Galaxy Z Flip3 5G je tako kot njegov mlajši brat Galaxy Z Fold3 5G postal prava senzacija med pametnimi telefoni. Stekleni zaslon, ki ga lahko prepognemo, na da bi počil zveni kot znanstvena fantastika. A je mogoče zahvaljujoč revolucionarnem Hideaway Hinge sistemu, ki omogoča tudi do 200.000 zaporednih preklopov. Zaradi tega lahko Galaxy Z Flip3 5G, ko je zložen, pospravite v še tako majhen žep. Ne glede na svojo majhnost, je velik v svoji zmogljivosti. Osveževanje 120 Hz omogoča gladko drsenje od aplikacije do aplikacije. Za odličen zvok je opremljen s Stereo zvočniki, ki podpirajo Dolby Atmos®. Flex mode omogoča, da vam ni več potrebno prekinjati svoje najljubše pesmi, če želite na telefonu opraviti še kaj drugega, pač pa preprosto razdelite ekran. Pomembna lastnost, ki odlikuje obe preklopni napravi pa je vododpornost po standardu IPX8, tako sta oba telefona zaščitena pred dežjem in padcem v sladko vodo.

Preverite posebno praznično ponudbo, ki vključuje tudi čisto posebno darilo ob nakupu pametnega telefona Samsung Galaxy Z Fold3 5G ali Samsung Galaxy Z Flip3 5G. Darilo, ki vam bo pomagalo, do uresničevanja vaših novoletnih zaobljub in ko bo zaokrožilo celotno izkušnjo izjemnih pametnih mobilnih naprav Samsung.

Vabimo vas, da nas obiščete vsak dan razen nedelje, do 31. 12. 2021 med 9. in 21. uro v Citypark in Supernova, Ljubljana ter City center, Celje.

 

Komentarji
Morda vas bo zanimalo