Ženske, rojene v teh znamenjih, so najbolj strastne ljubimke

Nobena skrivnost ni, da so moškim všeč strastne ženske, ki se odlično znajdejo v vlogi dobre ljubimke. Ta astrološka znamenja so še posebej znana po strastnem ljubljenju. Si med njimi?

Škorpijon

Škorpijonke so najbolj strastne ženske od vseh astroloških znamenj. Svojemu moškemu se znajo popolnoma posvetiti točno tako, kot si želi. Zelo rade imajo seks, poleg tega pa so lahko tudi zelo čustvene ljubimke. Moškim s škorpijonkami ni nikdar dolgčas.

Ribi

Si po horoskopu riba? Potem najbrž veš, da si pripravljena narediti vse, da zadovoljiš svojega moškega in močno upamo, da tvoj dragi to ceni. Le redke so ženske, ki znajo tako dobro poskrbeti za svojega partnerja. Tvoja dejanja v postelji ga puščajo brez besed. Ne skrbi, ne bo se te naveličal.

Lev

Levinje so znane po tem, da so v postelji divje. Imajo posebno karizmo, strast in samozavest, ki moške spravlja ob pamet. Ponavadi so to samozavestne ženske, ki imajo rade svoje telo in se zavedajo svojih dragocenosti. Moške privlači njihova samozavest in pripravljenost, da se v postelji popolnoma prepustijo in uživajo povsem brez sramu.

Tehtnica

Tehtnica je zelo strasten astrološki znak, vendar potrebuje nekaj časa, da si upa izraziti svojo strast. Dokler človeka ne pozna dovolj dobro, se mu težko odpre in posledično pred njim skriva tudi svojo “divjo” plat. Ko pa tehtnica najde svojega princa na belem konju, bo le-ta deležen ljubljenja, kot ga še ni videl.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo