ŽIVLJENJE S PARTNERJEM: 4 STRAH VZBUJAJOČE REALNOSTI

Preden se preselite na svoje s svojim partnerjem, je pametno, da veste, kaj vse gre lahko narobe. Marsikdo se prehitro preseli na svoje, pari pa se razidejo, saj ugotovijo, da je živeti na svojem precej drugače, kot obiskovati en drugega doma. Zato vam predstavljamo 4 strah vzbujajoče realnosti, ki se jih zaveste, ko se preselite skupaj s svojim fantom ali punco.  

 

1.Oblačila in pranje bodo vladala v vajinem domu 

Nihče vam več ne bo pral umazanega perila, za to ste sedaj zadolženi samo vi. Oblačila bo potrebno prati večkrat na teden, še posebej, če je vaš partner športnik ali vsaj rekreativno športa, ali pa je preprosto moški, ki se poti. Konec je s pranjem enkrat na teden, če ste prej živeli sami – sedaj bo to vsakodnevno opravilo.  

 

2.Hrano si morata deliti 

Zavedati se morate, da so vaše prehranjevalne navade najverjetneje drugačne kot partnerjeve. Zato se bo večkrat lahko zgodilo, da bo eden od vaju šel po nakupih in pozabil kupiti nekaj, kar si drugi želi jesti. Težava nastane tudi, ko nekdo nakupi preveč hrane, ki se na koncu pokvari in jo je potrebno vreči proč. Pametno je, da se pred selitvijo pogovorita, v kateri trgovini bosta nakupovala, kaj vse potrebujeta dnevno in kaj tedensko in en drugemu napišeta nakupovalni seznam, preden se odpravita v trgovino. S tem bosta prihranila kar nekaj nepotrebnega prepiranja.  

 

 

3.Čistoča ne pomeni vsem enako 

Če imate partnerja, ki pospravlja za sabo, pomije posodo, pere oblačila in nima razmetanih oblačil po celem stanovanju, je to dober začetek. A ko se preselite skupaj, ugotovite, da vas motijo malenkosti, ki so vam izredno pomembne, njemu pa niti malo. Seveda je lahko tudi obratno. Čeprav se vam zdi, da partner za nalašč ne pobriše ogledala ali pospravi čevljev, on tega ne naredi, ker se mu enostavno ne zdi pomembno. Pametno je, da se na začetku usedeta dol in se pogovorita, kaj je en drugemu pomembno in se trudita to upoštevati.  

 

4.Najverjetneje ste bolj ogabni, kot si lahko predstavljate  

Tudi če vajina selitev ni ravno v smislu, da sta se prej videla samo enkrat na teden, se morate zavedati, da sedaj enostavno nič več ne boste počeli sami. Težava nastane, če ste navajeni jesti v postelji ali poskušati različna oblačila, preden se odločite za eno. To vse ste prej počeli sami, hitro pa se lahko zgodi, da bo vaš partner začel komentirati vse, kar počnete in hitro se bo zgodilo, da ne boste morali več početi čudnih stvari, saj si sedaj stanovanje delite z osebo, ki, tako kot vi, živi v njem. 

 

Povzeto po: Betches  

 

K. R.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo