Znaki, da se romanca spreminja v razmerje

Začelo se je kot romanca ali pa kot prijateljstvo z ugodnostmi, vendar pa imate zadnje čase občutek, da se je odnos spremenil in postaja nekaj bolj dolgotrajnega. V današnjem času se velika večina razmerij prične ravno z romanco, podrobnejše spoznavanje osebe pa poteka preko pogovorov na socialnih omrežjih.

Vztrajnost

Vztrajnost je vedno ključna pri odločanju, če sta si dve osebi všeč. Ali ves čas planirata, kdaj se bosta ponovno srečala, čeprav imata oba zelo zasedene urnike? Ali si vsak dan pišeta sporočila? Če ja, potem je zelo verjetno, da se vajin odnos počasi spreminja v razmerje.

Gresta na prave zmenke

In kot prave zmenke mislimo kosila, večerje, izlete ipd. Takšni zmenki predstavljajo čas, da se boljše spoznata. Če se dobita le na pijači, večer pa zaključita v stanovanju od enega izmed vaju, potem je to očiten znak, da si želita le malo erotičnih doživetij, ne pa resnega odnosa.

Delata načrte za prihodnost

Če se spoznata poleti na plaži in preživita tam nekaj lepih večerov skupaj, z druženjem pa nadaljujeta tudi po vrnitvi domov, potem je to že znak, da se romanca lahko prevesi v razmerje. V naš vsakdan in prihodnost navadno vključujemo le ljudi, ki si jih želimo v življenju na dolgi rok.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo