10 PRIPOMOČKOV, KI JIH LAHKO UPORABIŠ ZA UREJANJE NOHTOV

Urejanje nohtov – si tudi ti navdušenka nad to umetnostjo? Jih rada natančno oblikuješ, lakiraš in nanje rišeš izvirne tematske vzorčke? Oziroma raje obiskuješ kozmetičarko, ki poskrbi za urejanje tvojih nohtov? Od sedaj naprej lahko to počneš tudi sama. Ne samo, da te bo veliko manj stalo – tudi svojo kreativnost in domiselnost boš razvijala. Edina omejitev je tvoja domišljija.

Za vsako priložnost novi nohti, kaj praviš? Božič, novo leto, rojstni dan, valentinovo, izlet na morje … Bodi v stilu dobesedno na vsakem koraku. Večino pripomočkov, ki jih lahko uporabiš za urejanje nohtov, imaš že doma. Nad nekaterimi boš presenečena. Resnično ti poenostavijo in olajšajo delo.

1. Lasnice

Tako je, navadne črne špangice za lase. Zagotovo jih imaš doma veliko. Razpri eno in namoči njeno konico v barvo, ki jo želiš uporabiti. Risanje ne čisto tankih, ne pa tudi najdebelejših vzorcev je sedaj popolnoma enostavno. Za več idej poglej spodnji video.

2. Čopiči

Verjetno si že pomislila na to. Nežni in mehki čopiči ti lahko pomagajo risati vzorce najrazličnejših debelin.

3. Vžigalice

Vžigalice lahko pripomorejo k zanimivim in edinstvenim umetniškim vzorcem na tvojih nohtih. Uporabiš lahko oba konca vžigalice in se odločiš, kateri se ti zdi primernejši – morda pa uporabiš kar oba.

4. Zobotrebci

Za tiste najmanjše in najbolj natančno dodelane detajle uporabi zobotrebce. Z njimi lahko narišeš najbolj ozke linije – še sama nad seboj boš začudena.

5. Svinčniki

Zagotovo jih imaš doma preveč. S pomočjo svinčnikov dobi urejanje nohtov povsem nove razsežnosti. Priročni so predvsem za ustvarjanje manjših ali večjih pikic in krogcev – uporabiš lahko obe strani svinčnika.

6. Bucike

Tako kot z zobotrebci in vžigalicami, se lahko igraš tudi z bucikami in uživaš v neomejeni svobodi risanja.

7. Igle

Domišljija je tvoja edina omejitev. S šivalnimi iglami lahko narišeš neskončno različnih vzorcev in to zelo natančno. Si se že odločila, kakšne nohte boš ustvarila?

GEL NOHTI: ZA ALI PROTI?

Povzeto po: Style Craze

Komentarji
Morda vas bo zanimalo