15 ZNAKOV, DA STE ODVISNI OD INSTAGRAMA

Odvisnost od družbenih omrežij je velika težava, saj je s tem obsedeno vedno več ljudi. Nekateri so odvisni od Facebooka, drugi od Twitterja ali Pinteresta, trenutno pa se povečuje število tistih, ki so odvisni od Instagrama.

Čudovite fotografije, Instagram storyji, zanimivi filtri in spremljanje »popolnih življenj« ostalih uporabnikov so prava dnevna poslastica za marsikoga. Pa ste mogoče že prišli do skrajne točke in ste z njim že obsedeni? Predstavljamo znake, ki nakazujejo, da je vaša obsedenost z Instagramom že prava odvisnost.

1. Obsojate uporabnike Instagrama, ki uporabljajo poceni in zastarele filtre.

2. Pred spanjem objavite fotografijo, da se zjutraj zbudite z velikim številom všečkom. Kaj je boljšega kot polno novih Instagram sporočil za dobro jutro?

3. Iz Instagram galerije ste izbrisali fotografijo, ker ni imela dovolj všečkov ali pa se ne ujema z ostalimi vsebinami na vašem profilu.

4. Pred objavo fotografije jo obdelate skozi različne korake in aplikacije, saj osnovni filtri na Instagramu nikakor niso dovolj.

5. Fotografirali se boste s komerkoli in s čimerkoli, če ima dober Instagram potencial.

6. Zares spoštujete ljudi, ki vam sledijo in ste zelo užaljeni, če vam kdo, ki mu vi sledite, ne sledi nazaj. Tako zelo, da mu nehate slediti.

7. Zaženete paniko, če pomotoma všečkate fotografijo na profilu, ki ga redno zalezujete.

8. Izbira ustreznega filtra je dolgotrajen in podroben proces, ki vas navdušuje. Ogromno možnosti in za katero se odločiti?

9. Obsojate uporabnike Instagrama, ki uporabljajo preveč hashtagov.

10. Če se iz kakršnegakoli razloga zgodi, da Instagram ne deluje, vaše življenje začne razpadati. Nedavno smo bili priča temu in zavladala je globalna panika.

11. Če se zgodi, da je bil prenos fotografije neuspešen, znorite.

12. Takoj, ko vzamete telefon v roke, se prijatelji ustrašijo, da boste želeli narediti selfie.

13. Čakanje na prvi všeček na fotografijo je pravo mučenje.

14. Zelo ste navdušeni, ko vaša fotografija hitro dobi več kot 11 všečkov, saj veste, da obstaja veliko možnosti, da postane pravi hit.

15. Refresh feed je edina dejavnost, v kateri vztrajate – pozabite na telovadbo ali druge aktivnosti.

 

Povzeto po: Buro 247

K. R.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo