4 načini, kako se globlje povezati s partnerjem

Ko sta dva v resni zvezi, je pomembno, da si zaupata in ustvarita posebno povezavo, ki je nekaj unikatnega, nekaj, kar imata skupnega. Tako se bosta lažje razumela, skrbela drug za drugega in vzdrževala zdravo razmerje. Včasih pa z moškimi ni najlažje vzpostaviti te vezi. Kaj moraš storiti, da ti uspe?

Bodi iskrena

Iskrenost je ena najpomembnejših lastnosti, ki jih moški ceni na ženski. Je ključ do zdravega razmerja in lastnost, ki krepi medsebojno zaupanje. Tako boš zagotovo vzpostavila pravo vez med vama.

Pokaži empatijo

Čeprav se nekateri moški pred drugimi radi pretvarjajo, da so povsem neranljivi in da se jih nobena stvar ne more dotakniti, ponavadi to ne drži. Ti moraš biti tista, ki ga vidiš ranljivega in takrat, ko se to zgodi, moraš nujno pravilno odreagirati. Bodi empatična, poskusi ga razumeti v vsaki situaciji. Poslušaj ga, daj mu vedeti, da mu boš vedno stala ob strani.

Prevzemi odgovornost

Če si odgovorna za določene stvari, se tako tudi obnašaj. Če nekaj narediš narobe, to priznaj, ne izmikaj se in ne išči izgovorov. Vsi delamo napake. Nauči se opravičiti in se iskreno pogovoriti, kadar narediš nekaj, kar kasneje obžaluješ.

Išči rešitve

Normalno je, da se bosta občasno sprla, včasih zaradi povsem banalnih stvari. Izogibaj se kuhanju mule, ampak raje spodbujaj pogovor, išči rešitve in kompromise. Ko se oba naučita sprejemati kompromise in razumevati drug drugega, sta zmagala.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo