Izboljšaj svoje samozadovoljevanje s temi nasveti

Ko pride do prijetnih stvari, ki jih lahko naredite za sebe, je samozadovoljevanje na vrhu seznama. Poleg tega, da je občutek orgazma naravnost čudovit, ima samozadovoljevanje tudi veliko pozitivnih učinkov na zdravje, ki lahko izboljšajo vaše spanje in spolno življenje. Zato je pomembno, da se znamo dobro samozadovoljevati.

  • Brez izgovorov

Predvsem ženske so takšne, da najdejo tisoč in en izgovor, zakaj nimajo časa za samozadovoljevanje. Zmoti jih lahko prav vsaka malenkost in vsako hišno opravilo, ki bi lahko počakalo. To izhaja iz zmanjšane samopodobe in občutka, da s samozadovoljevanjem počnejo nekaj sramotnega, kar seveda nikakor ne drži. V kolikor zgornji opis ustreza tudi vam, pospravite vaše stanovanje, dajte prati posodo in perilo, nato pa si privoščite nekaj časa zase in si privoščite dober orgazem.

  • Pripravite se

Predigra ni le za seks s partnerjem, predigra je silno pomembna tudi za samozadovoljevanje. Zelo pomembno je, da ste povsem sproščeni in pripravljeni na erotično dogodivščino. Privoščite si dolgo tuširanje ali sproščujočo kopel, nadenite si seksi spodnje perilo, posnemite seksi fotografije ali si oglejte kak erotični film.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo