4 NARAVNI NASVETI ZA BOLJ POLNE USTNICE

V svetu, ko so v modi ustnice, kot jih ima Kylie Jenner, se veliko deklet s tanjšimi počuti negotovo. Da ne bo pomote, tudi tanke ustnice so čudovite, a nič takega ni, če si dekleta želijo polnejše. Ena izmed možnosti je seveda polnjenje, ampak zakaj se ne bi raje odločile za bolj naravno alternativo?

Zato vam spodaj predstavljamo nekaj make-up nasvetov, s katerimi bodo vaše ustnice bolj polne.

Piling

Prvi korak k bolj polnim ustnicam je piling. Ne le, da bomo odstranili vso odmrlo kožo, nekatere formule tudi bolj globoko hidrirajo ustnice in tako naredijo bolj poln občutek ustnic.

Izberimo pravi glos za ustnice

Glosi za ustnice so nazaj, z njimi pa lahko naredimo bolj polne ustnice. Obstajajo lip glosi, ki bodo ustnice naredili bolj čutne in mehke.

Naučimo se uporabljati črtalo

Ni poanta v tem, katero črtalo za ustnice uporabimo, ampak na kakšen način ga uporabimo. Če imamo tanke ustnice, lahko črtalo uporabimo malo nad črto ustnic in sledimo obrisu, ko se pomikamo proti kotičku. Ko končamo s črtalom, dodamo šminko in glos.

Osvetlimo obliko zgornje ustnice

Izdelki za ustnice niso edina možnost za bolj polne ustnice, za konec in dodaten učinek lahko nad zgornjo ustnico dodamo malo osvetljevalca. S tem naredimo odsev svetlobe in tako povečamo velikost ustnic.

Povzeto po: Brit

K. R.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo