4 RAZLOGI, ZAKAJ TE PO SEKSU NE POKLIČE VEČ

Nekaj časa hodita na zmenke, vse deluje lepo in prav in med vama se čuti kemija. Po nekaj časa se odločite, da vas je tale moški vreden in skupaj preživita vročo noč. Potem pa … Njegova sporočila so redkejša, potrebuje več ur, da odgovori na vaša, ne kaže interesa, da bi se spet dobil z vami – čutite, da se je ohladil. Zakaj?

Seveda se sprašujete, kaj ste naredili narobe, ko pa je prej vse delovalo popolno. In rekel je, da bo poklical. Zakaj torej ni? Ste bili v spalnici zanič? Ste kaj rekli ali storili, kar mu ni bilo všeč? Seveda si ne morete nehati beliti glave z vsemi mogočimi vprašanji in strahovi.

Pomirite se, ponavadi niste krive ve. Tukaj so 4 razlogi, zakaj vas po seksu mogoče ne bo več poklical:

Želel je samo seks in nič več

V nekem življenjskem obdobju so moški nagnjeni k temu, da iščejo zgolj seks. Nič drugega. Nimajo se namena vezati, radi bi samo nabrali čim več različnih izkušenj. Ponavadi se to zgodi pri 20. letih, ko spolnost bolj kot ne šele odkrivajo. Včasih pri 30. Včasih pri 40, včasih pri 50. Nekateri to počnejo celo življenje. Enostavno je nemogoče posplošiti, saj smo si ljudje tako zelo različni, da takšnih stvari preprosto ni mogoče poenotiti.

Kako prepoznati znake, da je ženskar, še preden je prepozno?

Če vam piše le pozno ponoči in ne pokaže nobenega interesa, da bi želel početi z vami kaj tudi izven njegovega doma ali v javnosti, je zelo možno, da bo od vas želel le seks. Enako velja, če pretirava s perverznimi šalami, ki vas na koncu spravljajo že v hudo zadrego, ali pa vas na zmenku pretirano spodbuja k pitju alkohola.

Med seksom ni bilo kemije

Ko imate prvič z neko osebo spolni odnos, je ta velikokrat razočaranje. Mogoče je njemu všeč nekaj, kar vam ni, in obratno, mogoče je on končal prehitro, mogoče sta bila oba preveč  živčna. Vse to je popolnoma normalno, saj je prvič zelo težko obojestransko razložiti, kaj vse je komu všeč.

Če prvič ni pretirano dobro uspelo in potem ne dobite nobenega sporočila od njega, to lahko pomeni, da je tudi njemu nerodno po takšni izkušnji in si mogoče misli, da ga vi ne bi hoteli več videti.

Pomembna je komunikacija! Poskusite se o slabi izkušnji pogovoriti z njim, oba povejta, kaj se vama je zdelo, da je šlo narobe in kaj bi lahko izboljšala. Zagotovo bo naslednjič bolje.

Strah ga je, da bi se preveč čustveno navezali

Včasih imajo moški nerazumen strah pred resnimi razmerji. Mogoče ga je strah, da bi zaradi seksa naenkrat preveč pričakovali od njega in vajinega razmerja. Zelo možno je, da želi v vajinem odnosu napredovati počasi korak po korak in se zato boji, da bi se vi naenkrat preveč zagreli.

Možno pa je tudi, da ne želi nič resnega. Zato je zelo pomembno, da se o tem pogovorita. Če tudi vi ne pričakujete nič resnega (oz. vsaj nekaj časa ne), mu to povejte – zelo verjetno ga bo pomirilo. Ni vama potrebno hiteti, ugotovita postopoma, ali sta narejena drug za drugega ali ne.

Nekatera razmerja so že vnaprej obsojena na propad

Nekatera razmerja so čisto kratka, nekatera daljša, pa potem ugotovite, da vseeno nista za skupaj. Preden pa najdete tistega pravega, boste najverjetneje dali skozi kar nekaj neposrečenih razmerij in s tem ni popolnoma nič narobe. Če vas po seksu ne pokliče, nikar ne krivite sebe. Ne morete ga prisiliti, da vas bo ljubil.

Raje vzemite to samo kot še eno od izkušenj, ki vam bodo morda kdaj v prihodnosti koristile, in naredite nov prostor za pravega princa na belem konju. Zapomnite si: zaslužite si nekoga, ki vas bo ljubil in sprejemal z vsemi vašimi napakami ne glede na vse.

Povzeto po: Sexy Confidence

 

 

Komentarji
Morda vas bo zanimalo