KAJ PARTNERJU KUPITI ZA ROJSTNI DAN?

Z vsemi pocukranimi darili, ki naj bi jih podarili ljubljeni osebi, je najti pravo darilo za našega partnerja precej težka naloga. Zato je izredno pomembno, da premislimo, kaj bi si naš dragi želel oziroma ga presenetimo z nečim zares posebnim. 

Preglejmo partnerjev urnik

To ne pomeni, da prebrskamo cel telefon, le urnik, da vidimo, kaj vse ga čaka v tistem tednu – kosilo s prijateljem, telovadnica – in lahko mu podarimo odlično kosilo ali podaljšamo članarino v telovadnici. Če še ni član, pa mu lahko članstvo priskrbimo.

Napišimo pismo

V dneh, ko je tehnologija na vrhuncu, je na roke napisano pismo, ki ga pošljemo po pošti, izredna redkost in ravno zato toliko bolj prisrčno. V njem lahko zapišemo pet stvari, ki jih obožujemo pri njem.

Postavimo se v njegovo kožo

Preiščimo trgovine, ki jih ima rad in mogoče bomo našli kos, ki bo kot ulit prav zanj. Lahko se odločimo tudi za kopalni plašč ali copate, na katere lahko zapišemo prav njegovi začetnici.

Bodimo ranljivi

Občasno je najbolje, da smo ranljivi in partnerju samo povemo, kako radi ga imamo, s čimer lahko poskrbimo za najbolj romantično gesto. Lahko mu skuhamo večerjo ali se skupaj odpravimo na počitnice, s katerimi mu nakažemo, kako radi ga imamo.

Skupaj ustvarimo spomine

Skupaj ustvarimo spomine, tako da se odpravimo na koncert najljubše skupine ali v muzej. Dan izkoristimo za to, da preizkusimo nekaj novega in drugačnega, kar si bomo zapomnili za vedno.

Podarimo svoj čas in energijo

Ne glede na to, kaj kupimo ali kaj počnemo, najbolj pomembno je, da v to vložimo svoj čas in energijo.

Povzeto po: Apartment Therapy

K. R. 

Komentarji
Morda vas bo zanimalo