IZBIRA POROČNE OBLEKE: 4 STVARI, KI JIH MORATE UPOŠTEVATI

Že imate izbrane rože in seznam gostov za poročno slavje, vendar še zmeraj niste našle popolne poročne obleke? Niste edina, ki se je znašla v podobnih težavah, saj se s tem srečujejo mnoge ženske le nekaj mesecev pred usodnim “da, sprejmem”. Zato smo za vas pripravili nasvete, ki vam bodo pri vaši izbiri v veliko pomoč. 

Na plan z vprašanji

Vedeti morate, da kamorkoli se boste odpravile po poročno obleko, je prvi glavni pogoj, da se morate v njej počutiti udobno in prav nič pod pritiskom. Vedite, da so svetovalke osebe, ki so vam na voljo za kakršnakoli vprašanja in nasvete, tako da se prav nič ne obotavljajte.

Poskusi vse možne modele oblek 

Ne zavrnite prav nobenega sloga ali modela obleke, ki si ga morda na prvi pogled morda ne predstavljate obleči za svoj veliki dan. Morda vas prepriča pogled v ogledalo v prav takšni obleki.

Na pomerjanje z le nekaj osebami

Več oseb kot pripeljete, več različnih mnenj boste slišale. Okusi so različni in na tako pomemben dan morate najbolj zaupati prav svoji lastni presoji. S seboj vzemite le najboljšo prijateljico ali osebo iz ožjega družinskega kroga, skratka osebo, ki vas najbolje pozna in vam bo posledično znala najbolje svetovati.

Nagrada, ko najdeš tisto pravo 

Velikokrat že na prvi pogled vidimo, katera obleka je tista prava. Oblije nas zadovoljstvo in najraje bi zaplesale sredi trgovine. Ko najdete pravo obleko, si privoščite sladko nagrado ali zberite prijateljice in 0rganizirajte skupno kosilo, saj ste se z izbiro poročne obleke znebile tega velikega bremena, ki ga s sabo prinašajo tako pomembne odločitve.

Povzeto po: Cosmopolitan

N. P.

 

Komentarji
Morda vas bo zanimalo