4 STVARI O VAJINEM RAZMERJU, KI JIH NE SMEŠ DELITI S PRIJATELJICAMI

Lepo je imeti prijateljice, ki jim lahko zaupaš karkoli, pa te zato ne bodo obsojale, ampak bodo skupaj s tabo skušale najti najprimernejšo rešitev. Četudi imaš čudovitega partnerja, se je včasih prav prijetno umakniti v žensko družbo, kjer se lahko sprostiš na čisto drugačen način. Saj veš, prijateljice te velikokrat poznajo celo bolje kot tvoj partner – o tebi vedo stvari, ki jih on verjetno nikoli ne bo.

Vendar moraš razumeti, da je vajino razmerje samo vajino in da si morda on ne želi, da je tvoja najboljša prijateljica obveščena o vsakem njegovem koraku in dejanju. Obstajajo stvari, ki se tičejo samo vaju in tudi morajo ostati med vama s partnerjem ne glede na to, kako blizu ste si s prijateljicami. Dokler se oba s partnerjem ne strinjata drugače, so to ključne stvari, o katerih nimaš pravice govoriti svojim prijateljicam:

Osebne stvari, ki jih je zaupal samo tebi

Če si opazila, da mu o tem ni bilo lahko govoriti oziroma je nekaj časa zbiral pogum, da ti je povedal, si zagotovo ne bi želel, da njegove skrivnosti deliš naprej. To, da ti je takšne stvari priznal, pomeni, da ti globoko zaupa in te ima rad. Zato tudi pričakuje, da bo to ostalo med vama.

Vajino seksualno življenje

Res je, ženske se o tem zelo rade pogovarjamo. Pravzaprav je zelo dobro, da imaš nekoga, s katerim ti ni nerodno načenjati tudi takšnih tem. Ampak po drugi strani pa se vse stvari, ki se dogajajo v vajini spalnici, ne tičejo tvojih prijateljic.

Če imata v postelji težave, se morata najprej pogovoriti med sabo. Pogostost spolnih odnosov in njegove želje ter fantazije so stvari, ki ti jih ni treba razlagati naokoli. Če bi tvoj partner vedel, bi se zelo verjetno počutil negotovega in osramočenega. Karkoli se ti zdi, da moraš povedati na glas, povej to njemu.

Podrobnosti iz prepirov

Popolnoma razumljivo je, da se želiš o tem z nekom pogovoriti. Ampak tudi tukaj velja enako kot za spolne odnose  – prepir bosta najlažje rešila tako, da se pogovorita med seboj, ne pa z drugimi. Komunikacija je ključ do uspeha.

Njegove pomanjkljivosti in stvari, ki ti v skupnem življenju niso všeč

Te občasno spravijo ob živce njegovi starši? Te razjezi, ko za seboj ne pospravlja? Ti je za rojstni dan kupil resnično obupno darilo? Takšne neugodnosti se dogajajo v vsakem razmerju, saj nihče ni popoln. Pomisli obratno, tudi njega zelo verjetno spravlja ob živce katera od tvojih navad. Kako bi se počutila, če bi njegovi prijatelji za to vedeli prej kot ti?

 

Povzeto po: RD

L. Z.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo