5 KOMPLIMENTOV, KI JIH RAD SLIŠI VSAK MOŠKI

Nismo edine, ki si želimo komplimentov in pohval. Nobena skrivnost ni, da tudi moški hrepenijo po njih. Jasno je, da ko slišiš nekaj pozitivnega o sebi iz ust nekoga drugega, je to zelo dober občutek. Nasplošno se ljudje ponavadi oglašamo takrat, ko je nekdo naredil napako – ko pa naredi nekaj dobrega, pa je to skorajda samoumevno.

Prav zato je pomembno, da svojega moškega kdaj tudi pohvališ. Ne boš verjela, kako zelo mu boš s tem polepšala dan. Ni lepšega kot pa kompliment, ki ga moški sliši s strani svoje ljubljene. Če ne veš, kako začeti, da ne bi izpadla preveč narejeno, preberi spodnje nasvete. Zate smo zbrali najpogostejše komplimente, ki jih rad sliši čisto vsak moški brez izjeme.

1. Kompliment, kako dobro je nekaj opravil

Naj gre za napredovanje v službi, darilo, ki ti ga je izbral ali preprosto večerjo, ki ti jo je skuhal: na vse, za kar se je moški potrudil, bo zelo rad slišal kompliment.

2. Kompliment, kako dobro izgleda

Niso samo ženskam pomembni komplimenti glede videza, tudi moškim so. Ima novo frizuro? Pohvali ga. Se je uredil za vajin zmenek? Povej mu, kako zelo mu pristaja nova srajca. Ali pa mu preprosto povej, kako seksi in čudovit je zate.

3. Kompliment, kako dober je v postelji

Morda je to kompliment, ki ga moški najraje slišijo. Vsak je še zlasti na začetku morda nekoliko neprepričan vase. Če mu boš pokazala, da ti je to, kar v postelji počne, všeč, je to zanj največja zmaga. Seveda se ti ni treba pretvarjati – če ti kaj ni všeč, mu to povej, ampak na lep način. Pomagaj mu in mu pojasni, kaj si želiš.

4. Kompliment, kako inteligenten je

Pokaži mu, da nisi z njim samo zaradi njegovih mišic in privlačnega obraza. Povej mu, da ga ceniš tudi zaradi njegovih intelektualnih sposobnosti.

5. Kompliment, kako dobro se ob njem počutiš

Sanje vsakega moškega so, da bi se ženske ob njem počutile nekaj posebnega. Povej mu, kaj čutiš do njega, ne zadržuj se. Večkrat mu objasni, kako zelo rada ga imaš in kako vesela si, da sta se našla.

 

Povzeto po: Sexy Confidence

L. Z.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo