5 KOSOV OBLAČIL, V KATERIH MADEŽI ZNOJA NISO OPAZNI

Ena izmed stvari, ki se ji precej težko izognemo, so veliki madeži znoja pod pazduhami. Ne glede na to, ali se veliko ali malo potite, vsi smo se že večkrat srečali s temi problemi. A kaj, ko si želimo obleči lepo poletno obleko s kratkimi rokavi, ves čas pa imamo v glavi samo to, kako ne smemo dvigniti rok, da ne bi kdo videl, kako močno se potimo. Najboljša rešitev je seveda dober deodorant, a ob dnevih vročinskih valov tudi to ni nujno, da pomaga. Zato smo za vas pripravili nekaj idej za oblačila, ki bodo vsaj malce prekrila znojne madeže ali vsaj poskrbela, da ti ne bodo tako vidni. 

 

Črna barva 

Najprej se vprašajte, katero barvo je najbolje nositi. In na koncu dneva bomo ugotovili, da je črna dejansko edina barva, ki bo popolnoma prekrila madeže znoja. Črna je zagotovo najbolj zvest barva, a v hudi vročini vam bo ravno v tej barvi najbolj vroče. Tako da pomislite; imate raje hudo vročino in nič madežev, ali madeže in vam ni tako zelo vroče? Na vsak način pa se močno izgobijate pastelnih barv.  

 

Potiski  

Potiski so primerni tako zato, da prekrijejo dele telese, ki vas najbolj motijo, kot tudi za prekrivanje potnih madežev. Tudi, če niste največja navdušenka nad potiski, je letos kar nekaj oblek in zgornjih delov, ki so nadvse primerni tudi za tiste, ki niso veliki ljubitelji. 

 

 

Visoko odrezana krila 

Visoko odrezana krila ali obleke bodo vašemu poletnemu videzu dodala drznost in seksapil. A še bolje je to, da bolj kot bo obleka odprta, manj se boste potili. Najbolje, da jih izberete v črni barvi in potenje ne bo vidno.  

 

Lanena oblačila 

Lanena oblačila so najbolj primerna za poletja, saj so malce bolj ohlapna, lahna in letošnje poletje zelo moderna. Nemogoče je, da greste po nakupih in najdete niti enega kosa lanenega oblačila.  

 

Velike odprtine pri podpazduhi 

Večja kot bo odprtina pri pazduhi, bolj bo vaša koža dihala. Ob enem so takšna oblačila precej bolj seksi, saj pokažejo še malce vaše kože. Moški pa so nad tem več kot navdušeni! 

 

Povzeto po: Betches

 

K. R.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo